duminică, 31 octombrie 2010

ŢAPINARII ŞI UN ALTFEL DE HALLOWEEN

CEA MAI LUNGĂ ZI DIN AN...
 ADUCE CEA MAI LUNGĂ SEARĂ DE FOLK ALTERNATIV LA IAŞI

~ HAND ~ a fost gazdă azi noapte pentru trupa ŢAPINARII, fapt pentru care m-am gândit să împart cu voi momentele deosebite alături de nişte oameni cu-adevărat remarcabili.
A fost un schimb cultural de impresii şi trăiri, mi-am dat seama că într-o ţară ca a noastră, mai sunt valori care nu pot fi cumpărate şi pervertite, fapt pentru care le-am strâns mâna sincer, celor de la ŢAPINARII.
Oameni simpli şi frumoşi care au reuşit în pofida condiţiilor  din Pub-ul HAND, să ne încălzească sufletele, dacă la început ne-am încălzit mâinile cu o cană de ceai fierbinte.
 Deşi cei de la ŢAPINARII nu-s atât de logoreici ca mine :) au rezistat eroic sub avalanşa mea de întrebări şi ce m-a surprins plăcut,  a fost faptul că n-au adoptat o atitudine cosmopolită de genul metropolei - "up-nose" .
O modestie şi o fineţe cu-adevărat  demnă de laudă.

 NE-AU CÂNTAT ŞI NE-AU ÎNCÂNTAT 
 Şi ne-am scris dedicaţii ca nişte adevăraţi artişti şi am împărţit cărţi şi CD-uri, un troc inedit al frumosului şi o continuare a creaţiei, care mie una mi-a confirmat că într-o Românie superficială, doar  din umbră se nasc adevăratele  valori.
Se promovează atât de mult prozaicul şi ceea ce şochează, iar publicul îngurgitează atât de uşor execrabilul  în tot ce se numeşte "cultură", dar nimeni nu s-a întrebat vreodată, de ce vocile care au ceva de zis nu se fac auzite, de ce adevăraţii artişti nu ies la lumină, poate că într-o bună zi se va face o selecţie la sânge şi vom putea să ne adunăm frumosul la unison, aşa cum s-a tot încercat de-a lungul timpului.
Sau poate sunt eu prea optimistă...

LUMEA DE JOS - ajunge la ŢAPINARII
 Eu vă doresc un drum plin de realizări şi un public "cât mai intelectual" şi vă aştept la o nouă lansare de carte luna viitoare, în Bucureşti.
Dar despre asta într-o publicaţie viitoare.
Succes băieţi!




5 comentarii:

  1. Multumesc mult, pentru tot ce faci, pentru seara frumoasa, pentru ce ai scris si pentru ca existi si vezi ce altii nu vad...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ady@

    Iti multumesc pentru invitatie si pentru ceea ce simti pentru mine.
    A fost o seara superba si faptul ca exista inca empatie intre oameni, nu face decat sa-mi confirme ca timpul nu exista!
    Abia astept sa ne vedem la Bucuresti cu totii si sa ne bucuram iar.
    Pana atunci te imbratisez cu mare drag.

    Namaste

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa sune chitarile reci, uite asa, dau din cap, precum o copila rasfatata.
    Si daca tot imi plac, ei si chitarile, vreau un semn mic, semnaturi sub acordurile melodiei " Sunt fericit".
    Si aplaud sa stii, va aplaud !

    RăspundețiȘtergere
  4. în general prefer să trec discret prin locurile de unde frumosul şi srigătul mut al îngerilor,mă cheamă pentru a-mi potoli pentru ceva clipe apele învolburate ale sufletului meu...dar pe aici nu pot trece fără să las o îmbrăţişare pentru mesagerul îngerilor ce luptă, pentru a arăta lumii prinse în plasa întunericului,drumul către lumină...te îmbrăţişez copila mea dragă,iar fericirea şi laurii succesului să-ţi umple viaţa ta toată..să fii mult,mult iubită!:)...

    RăspundețiȘtergere
  5. marea o sa fie geloasa pe noi ca te imbratisam...dar ea mereu o sa-ti aiba ochii...

    RăspundețiȘtergere