joi, 9 februarie 2012

CLONAREA, SIONISMUL, MASONERIA. ÎNCEPUTUL APOCALIPSEI

Poza este reală, doar că acea reprezentare
este o sculptură a artistei Patricia Piccinini. 
Nu există un caz documentat care să prezinte faptul că această creatură a existat. 

New age este o creatie KGB?

HIMERELE: hibrizii om – animal

DE CE?


 


    Photobucket


Sursa: Saccsiv's Weblog

 "Ideea le vine de la Kaballa draceasca-evreiasca care si ea invata ”crearea” ”din nimic” de care rabinii ”initiati” de Golem, un fel de creatura monstru locuit de diavol."

 

"Omul este creat de Dumnezeu ”dupa CHIPUL Sau” si acest chip(prototipul fiind Hristos)fiind dupa model dumnezeiesc NU POATE fi MODIFICAT de nimeni ,este ontologic IMPOSIBIL sa-l batjocoresti pe Dumnezeu stalcindu-i propriul chip care este omul.


Dracii care-i mana, inspira pe asa-zisii ”oameni de stiinta” STIU ca sunt NEPUTINCIOSI in acest sens dar insasi ideea si lucrarea aceasta sunt de estavilit la ei caci sunt pornite ca INJURII, OFENSE neputincioase aruncate de creatura cazuta (dracii si oamenii) impotriva lui Dumnezeu (cum injura si ”balacaresc” si insii maniosi si abjecti din ura si invidie pe oamenii care le sunt superiori sau pe sfinti).
Din punct de vedere genetic ovocitul uman este dotat cu mecanisme de autoprotectie si autoconservare (receptori foarte SPECIFICI la suprafata sa care NU permit ”cuplarea” sa cu alta celula straina decat cu spermatozoidul PROPRIEI specii.
Au fost facute de foarte multa vreme experimente de ”conturnare” a acestei bariere biologice a firii(randuita NU degeaba de Dumnezeu Creatorul) si incercari de fecundare/icrucisare a ovocitului uman cu celule germinale de la alte specii si NU AU REUSIT astefel de experimente.


Daca se inlatura artificial (prin ”jupuire” microscopica a membranei,este posiibil)aceasta bariere situata pe membrana ovocitului si se pune in contact materialul genetic(cromozomii) ovocitului uman cu cromozomii celulei germinale ale altei specii(animal) EXISTA ALTA BARIERA de data aceasta la nivel de material genetic ; cromozomii insisi din setul uman NU POT sa se asocieze cu cei ai animalului chiar daca sunt pusi unii langa altii.Au ”conturnat” si acesasta bariera si AU OBTINUT amestecuri de material genetic de la specia umana si animal DAR NEVIABILE ;produsl de ”conceptie” a inecaput dezoltarea pana la un punct si apoi s-a OPRIT si a MURIT.


De ce credeti ca zic MINCINOSII ca au oprit ei dezvoltarea embrionului hibrid?
NU EI au oprit-o NATURA INSASI (biologia speciei) a INTERZIS asemenea HIMERE si l-a ”avortat”.
Asadar Dumnezeu si-a luat masuri impotriva drivelor omului;
Atostiinta dumnezeiasca NU permite omului trufas care se crede ca si dracul ”creator”sa depaseasca anumite limite ; ceea ce nu-i impiedica pe aniticristii ”stintifici”sa continue cu tenacitate ”opera” de ”jefuire”a creatiei Lui Dumnezeu;


Insa in sensul acesta NU vor ajunge departe caci ONTOLOGIC nu sunt permise de Dumnezeu Creatorul alte ”specii” decat cele create de El (UNICUL CREATOR);
Omul poate doar sa le schimonoseasca dar DOAR in limitele speciei si in nici un caz NU va putea ”crea” ceva in cadrul chipul Lui Dumnezeu care este dat omului.
Lasati-i pe anticristi sa viseze, sa se incapataneze sa-si consume energiile distrugatoare cum vor si cum ii imping dracii caci NU VOR REUSI sa obtina hibrizi viabili de om pentru ca NU sunt creatori.
Iar desenul acela de la inceputul acestui articol respingator odios opera draceasca al ”artistului” NU VA FI POSIBIL in realitate NICIODATA."


 ELEFANTISMUL 
SAU BUZA DE IEPURE
 
Animal-Human Hybrids Spark Controversy -> "Oamenii de stiinta au inceput sa induca in ceata linia dintre animale si oameni prin producerea himerelor – o creatura hibrida care este partial om, partial animal.
Oamenii de stiinta chinezi de la Universitatea Medicala din Shanghai au fuzionat cu succes celule umane cu ovare de iepure. Embrionii au fost, dupa cum s-a relatat, primele himere om-animal create cu succes. Ei au fost lasati sa se dezvolte pentru mai multe zile intr-un vas de laborator, inainte ca oamenii de stiinta sa distruga embrionii pentru a recolta celulele stem.
Dar crearea de himere om-animal – numite dupa un monstru in mitologia greaca care a avut cap de leu, trup de capra, si coada de sarpe – a ridicat intrebari ingrijoratoare: ce combinatie noua subumana ar trebui creata si in ce scop?
In ce conditii va fi considerat umana?
Si ce drepturi (daca va fi vreunul), ar trebui sa aiba?
In prezent nu exista legi federale in USA care sa abordeze aceste probleme.
De exemplu, un experiment care ar provoca ingrijorari, a spus el, este ingineria genetica a soarecilor sa produca sperma umana si ovare, apoi facerea fertilizarii in vitro pentru a produce un copil a carui parinti sunt o pereche de soareci."


Weissman a creat deja soareci cu creieri care sunt 1% umani.
In cursul acestui an el ar putea efectua un alt experiment in care soarecii vor avea creieri 100% umani.
Acest lucru s-ar face, a spus el, prin injectarea de neuroni umani in creierii embrionului de soarece.
transferul unui numar limitat de celule stem adulte umane in embioni de animale, in scopul de a afla modul in care acestea prolifereaza si cresc in perioada prenatala.”
Sau:
Inainte de a se naste soarecii vor fi ucisi si disecati pentru a se vedea daca arhitectura unui creier uman s-a format. In cazul in care acesta s-a format, el se va uita dupa urme de comportament cognitiv uman.”
Experimenteaza si apoi ucid.
Apoi mai descopera cate ceva si vor „progresa” si vor face alte experimente si iar vor ucide.


"La baza militara Dulce – New Mexico- SUA se fac tot felul de cross-bending-uri de astea si tot ce poate fi mai sinistru.Multe surse si dovezi merg pe ideea ca acolo se fac corpuri biologice pentru “entitati extradimensionale” – pe care noi ii stim ca demoni si duhuri spurcate- sunt chiar acele corpuri de “GREY” de care au nevoie demonii pentru a interactoina fizic cu spatiul nostru si pentru a rapi si teroriza oameni"


PhotobucketLINKURI IMPORTANTE
________________________________



  




Photobucket

  1.    
  2.   
     





 


CITITI AICI!!

Photobucket

 

Răspunsuri

  1. World business leaders told flying saucers are real & extraterrestrials exist
    At five thousand dollars a ticket, some business leaders got more than they bargained for when they attended the first day of the Global Competitiveness Forum (GCF) being held in Riyadh, Saudi Arabia. They were told flying saucers are real, and they had better start thinking about the business implications of extraterrestrial life and technologies.
    Link:
    World business leaders to discuss UFOs & extraterrestrial life
    Link:
     



  2. Sfinxul egiptean, sirenele, si alte creaturi fantastice existente in mitologia multor popoare pagane provin NU din vreo tehnologie avansata acumpierduta/uitata ci din CONCEPTE COSMOGONICE deformate.
    Dintotdeauna omul (dupa pierderea legaturii sale cu Dumnezeu Creatorul) a incercat sa ”propuna”teorii despre crearea lumii cosmogonie dupa mintea lui intunecata de pacta si ”inspirata” de duhurile dracesti de sub cer carora se si inchina considerandu-i zei.


    Exita asadar in filosofia Greciei antice o conceptie cosmogonica preluata de la vechile popoare sumero-babiloniene (de la are au ”mostenit” si horoscopul pe care ulterior l-au adaptat la mitologia lor) care afirma ca la inceput(un fel de geneza minicinoasa)toate creaturile provin din amestecuri de membre/organe care ar fi fost initial create si depozitate intr-o lume subterana si care prin asamblare au dat creaturile existente(prototipurile lor initiale care ulterior s-au inmultit prin legatura fireasca a impreunarii trupesti a fiecarei specii) ca omul,dar si alte ”creaturi” cand membrele de la specii diferite s-au asamblat in mod disarmonios si au dat HIMERE ca femeie cu coada de pste(sirenele) si alte creaturi aberante de care abunda vechile mitologii pagane.
    Este vorba aici deci DOAR de o conceptie filosofica cosmogonia despre aparitia/crearea creaturilor vazute.


     PACTA SUNT SERVANDA


    Cat despre posibilitatea ”crearii” artificiale de catre om a unor asemenea hibrizi monstruosi HIMERE intre om-animal ,fiti fara grija, NU EXISTA aceasta posibilitate practic.
    "Sfinxul egiptean, cu cap de om ,este tot un simbol al unei tehnologii genetice avansate, care a apus.
    Clonarea umana ,amestecarea speciilor,ingineria genetica , organismele modifivcate genetic sunt “izvoare nesfarsite ” atrocitati, experimente diabolice.
    Daca mintea ii duce pe aceste personaje sa faca asa ceva, desigur ei sunt in stare si de alte mizerii.
    Niciodata “omul de stiinta ” nu va fi preocupat de etica actiunii sale , ci este “devorat ” de orgoliul descoperililor pe care le face, si gaseste argumente pentru orice atrocitate : asa au aparut “mame” ca printesa Lia , sau madame Iliescu, care , toata viata nu s-au gandit sa faca copii, iar , la batranete i-au “conceput ” prin eprubete si cu tot soiul de fertilizari nefiresti."


    ALIMENTE
    MODIFICATE GENETIC

    "Cat despre hrana noastra, prin recurgerea la alimente modificate genetic, chiar nu mai stim ce mancam :fragmente de ADN, care secreta insecticidul necesar rezistentei plantei, dar pe care-l ingeram si noi, gene animale injectate in genomul plante cu efecte incontrolabile…
    Ex: Bacillus thuringenis poseda o gena capabila sa produca o substanta toxica pentru insecte; gena acestui bacil este introdusa in planta;
    DAR: ea actioneaza si asupra ecosistemului (gargarite ,fluturi) distrugandu-l;


    In al doilea rand, acel daunator, asupra caruia s-a dorit sa se actioneze, devine rezistent “.
    "Armele secrete ale acestui nou mileniu risca sa fie alimentele si virusii modificati genetic “ -Max Filterman.
    Iar efectele, incontrolabile, nu -i intereseza pe " mai mari!" -> VEZI  uleiuri hidrogenate - alimente nocive - zaharul alb 
    SAU VEZI AICI ->  ALIMENTATIE SANATOASA
    sau: ALIMENTE CARE MENTIN CIUPERCILE IN ORGANISM
     



    NU POT STRIGA AJUTOR 

Omul este o fiară 
care ucide pentru FIARĂ


  Imagini Şocante


2 comentarii:

  1. Un material de exceptie!!! Nu stiu ce sa zic....
    Ferice de cei ce pot intelege/percepe acest material!
    sau
    Ferice de cei saraci cu duhul....
    Cu respect, dan

    RăspundețiȘtergere