duminică, 25 septembrie 2011

CELESTINE LIGHT A FĂCUT 1 AN

.
Iată că în mai s-a făcut 1 an de când am readus acest blog, de astă dată sub altă formă, altă interfaţă, alt cer. 
Celestine Light s-a născut pentru că exista deja viziunea, îmi trebuia doar să o fac să ia formă.
Mulţi m-au întrebat de ce n-am lăsat Celestine Light, ei bine Google are foarte multe trimiteri la Redfield, mai nou, anumite site-uri religioase poarta titlul blogului. 

Aşadar, am hotărât să rămâna Celestine Vision, pentru a nu crea confuzii.
A trecut un an plin de gânduri, prietenii frumoase sau mici războaie, vorba aia... nu poţi fi pe placul tuturor.
De ce e muzica de pe blog pusă pe automat?
Pentru că foarte mulţi vieweri intră zilnic aici, doar pentru a asculta muzica.




Să învăţăm iubirea de la ei...
Flipi, nu te-am uitat nici pe tine, mulţumescu-ţi pentru gândul tău constant aici, pentru iubirea ta, care a luat formă timp de un an şi pentru prezenţa ta la Bucureşti, la lansare...  
Sufletelor care nu m-au uitat nici o secundă şi care mă citesc zilnic şi-mi scriu mereu.  



 Să vă fie mereu iubire şi să gândiţi mereu curat, ca să putem fi mereu aproape unii de alţii, în ghiocul ăsta virtual, unde 1 an de zile s-au adunat atâtea suflete înalte.
În speranţa unei mai frumoase prolificităţi, am să serbez cu voi un an trecut, de blogosferă, chiar dacă urarea a venit mai târziu cu câteva luni.
Vă am pe toţi în suflet...
Namaste!



10 comentarii:

  1. La multi ani,copila albastra!
    La cat mai multe carti,poezii si povestioare venite din sufletul si gandurile tale!!!
    Cat despre animale!Da!Ele ne iubesc neconditionat!Avem ce invata de la ele!

    Carmen.

    RăspundețiȘtergere
  2. la mulţi ani copil al cerului albastru, şi la cât mai multe postări ce să încânte publicul şi să-ţi aline sufletul!:)....şi nu în ultimul rând un veşnic răsărit în domeniul literaturii acolo unde locul tău nu va fi ocupat de nimeni:)..
    tot binele şi frumosul din lume să fie la tine..
    te îmbrăţişez cu sufletul!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu stie de cate ori am poposit aici.am ras,am plans,am impartasit tot ceea ce mi-ai oferit..am facut parte din viata ta!Poate n-am reusit mereu sa-ti fiu cum ti-ai fi dorit..insa te rog sa nu uiti..ca iti sunt!Iti multumesc pentru partea de suflet pe care ne-ai pus-o pe tava..pentru a ne hrani cu ea!Esti minunata si iti doresc(asa cum imi doresc) sa fie cat mai multi ani in care sa ne gasim aici..in taramul tau albastru!La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. să ştii că dacă sunt uneori în dicordanţă cu unele idei pe care mi le împărtăşeşti şi pe care poate nu le înţeleg,eu tot te iubesc,şi îţi doresc un bine nemărginit,indiferent dacă ne vom cunoaşte într-o zi sau nu:)...te îmbrăţişez cu tot dragul,
    să fii mult,mult iubită!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani, Celestine! Am poposit si eu pe aici de multe ori si m-am simtit foarte bine. Ganduri albastre si senine, zbor lin cu aripile deschise iti doresc in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. copilă albastră
    la mulţi ani micuţului, în curând va gânguri şi va face primii paşi. iupiiii!

    şi ca să rămân în atmosfera sincronicismelor, de curând am primit un mail cu un horoscop animal, în care prin câteva întrebări ţi se oferă profilul animalului care te-ar caracteriza. ce să vezi? mi-a ieşit pinguin :))

    să îţi fie energiile galle baie de lumină pe ritmuri celeste!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai venit la momentul potrivit in viata mea, si m-ai facut sa imi amintesc cu adevarat cine sunt. Si m-ai invatat cum sa dau iubire fara sa astept ceva in schimb.

    Datorita tie, Pamantul e un loc mai luminos, mai fericit.

    Copil bland, fie-ti lumina binecuvantata.

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani si cat mai multe postari...eu cel putin vizitez in fiecare zi acest blog minunat care fara sa spun vorbe mari ...imi da curaj si speranta. Te rog sa ma crezi ca am urmarit fiecare postare si efectiv am ramas impresionata de profesionalismul cu care este facut. La multi ani.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am apărut mai târziu...nu sunt prea bine...dar îti doresc ţie ce mi-am dorit eu mereu.......sincera afecţiune a fiinţelor şi înţelegerea oamenilor...în bună parte................gândurile mele bune să fie cu tine.

    RăspundețiȘtergere