marți, 7 februarie 2012

IMAGINI ŞOCANTE

4.000 de dolari. 
Atât plătesc bogătaşii chinezi pentru un bol de supă despre care se spune că ajută la întreţinerea sănătăţii şi sporirea performanţelor sexuale.
Bucătarii care prepară această delicatesă spun că fetuşii sunt cumpăraţi chiar de la părinţii lor.
Timp de opt ore ingredientul uman este fiert împreună cu mai multe ierburi rare şi foarte scumpe.

"Cruzimea a blestemat familia umană de-a lungul timpului. 
E aproape imposibil pentru cineva să fie crud cu animalele şi blând cu oamenii. 
Dacă li se permite copiilor să fie cruzi cu animalele de companie, ei invaţă uşor să obţină aceeasi plăcere din suferinţa oamenilor. 
Asemenea tendinţe pot duce foarte uşor la crima." -Fred A. McGrand
Sursa FB

CANIBALISM LA MATERNITATE în SUA. Tot mai multe mame îşi mănâncă placenta.

 Practicant al scientologiei, actorul Tom Cruise a făcut valuri în presa de peste ocean, care a scris despre el că ar fi mâncat placenta soţiei sale, Katie Holmes, după naşterea primului lor copil. O fi sau nu adevărat, nu ştim, însă e cert că există oameni care cred că mâncatul placentei poate avea efecte miraculoase.

Tot mai multe femei care au născut îşi mănâncă propria placentă şi pretind că aceasta are mulţi nutrienţi, ajută la producerea de lapte matern şi chiar are efect asupra depresiei postnatale, potrivit realitatea.net. 
Teoria nu a fost însă confirmată şi de studii, căci niciunul nu vorbeşte despre existenţa acestor beneficii.
Scientologia susţine a fi studiul relaţiei sufletului cu el însuşi, cu ceilalţi şi cu tot ce înseamnă viaţă. Adevărul este ceea ce crezi tu că e adevărat. A fost fondata în anii ’50 de scriitorul de science-fiction Lafayette Ron Hubbard. Adepţii scientologiei cred cu tărie în extratereştri si în multiple reîncarnări.



8 comentarii:

  1. Savescu Octavian Ioan7 februarie 2012 la 21:20

    Vai mam lor de oameni!! Hai ca palacenta o mai inteleg esti nebun poti manca si din tine cada doresti dar cum sangele mamei tale sa cumperi copii sa i mananci!!!! deci i-as ucide pe tote aceste bestii!!! Caci oameni nu se pot numi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Octav@
    Siderarea e mare si socul pe masura cand vedem acele imagini.
    Dar vorba unui prieten, la animale de ce nu reactionam asa cand le ucidem?
    Sau ele nu-s tot suflete?
    Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  3. scientologia ca si religia are multe fetze. adept al scientolgiei consider ca fiind APROAPE doua laturi paralele care se intalnesc la INFINIT, anume Spiritul si Stiinta! cand se vor intalni cele doua vom avea PERFECTIUNEA, IUBIREA! atunci ne vom hrani cu Iubire! pana atunci...serviti-va din vitel, miel......fetusi!
    paralelismul...ce joaca pe axa timpului, nu?
    dan

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa e Dan@
    Vai de sufletele noastre!
    Suntem mai mizerabili decat cei ce ne poseda!
    Si asta... ptr ca-i lasam!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit articolul la descopera.ro si am ramas siderata pana unde duce mintea omeneasca si cate colturi intunecate poate ascunde...cat despre placenta...probabil cei care afirma asta sunt ei insisi dereglati de la axa lor fixa si au nevoie sa se puna inapoi pe directie numai ca din pacate astfel de acte ii adancesc si mai mult in patologic...fara speranta de revenire la normal. Si cand te gandesti ca mancam un sandvich atunci cand am deschis articolul tau...mi-a trecut instantaneu...dar m-a linistit...inca sunt normala sau pe undeva pe-acolo...:)
    cu drag de tine,
    mirela

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-e scarba de specia umana...
    Mancam supa de Om?
    Mizilic!
    Sa vezi cum sunt ucisi delfinii, mieii, balenele etc
    Suntem niste canibali macelari care isi merita mocirla de a nu se ridica din stadiul asta mizer!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai ,ce vom deveni pana ;la urma?Urmeaza probabil sa ne mancam intre noi daca nu apreciem ce avem.Specia umana unde se indrepta?

    RăspundețiȘtergere