duminică, 22 mai 2011

ADEVĂRUL E INVERSUL REALITĂŢII DATE


DACĂ CE E SUS E ŞI JOS
ATUNCI 
N-AM MAI FI CU SUSUL ÎN JOS


Dacă până acum eram îndobitociţi să ne rugăm mai mult templelor şi icoanelor, decât pentru credinţa noastră interioară, acum rămân cu-adevărat siderată să văd cum Media în orice format activează ea, a ajuns să descopere "Nirvana" prin toate minunile spirituale inventate, ba mai mult le-a găsit şi denumirea de  MAEŞTRI SPIRITUALI. 
E plin internetul, televiziunea, presa, de astfel de "Iniţiaţi" care sunt participativi direct  la marea  SCHIMBARE a lumii.


 COD DE BARE 
PE ADEVĂRUL PERVERTIT

 Şi dacă pe vremea lui Caragiale era în vogă politica, o modă a claselor sociale înalte, un snobism de proporţie... iată că azi, la modă e Ocultismul, Masoneria, Ezoterismul, Maeştrii Luminii, Prezicători, Preoţii cu  har, Yoghini, şi mai ştiu eu ce apariţii extraterestre, reptiliene, sau vrăjitoare, cu tona de aur pe degete.


 Toate aceste comicării sunt în vogă, ba mai mult au creat valuri uriaşe, adevărate Tsunami printre oameni. Dacă iniţial au început cu derularea unor documentare gen Zeitgeist, The Secret şi alte elucubraţii, prin care se făcea publică faţeta inversă manipulării, prin media şi vandabilitatea acestor informaţii, s-a ajuns la o altfel de manipulare, numită şi "Adevărul Invers".



NE-AU STRIVIT ALTFEL

Prin adevărul invers, acest reverso al medaliei de până acum, cei ce conduc lumea au reuşit să schimbe optica bieţilor oameni, ba mai mult, să-i facă să creadă în puteri oculte care le vor da accesul la informaţii demult ştiute. 
Mi-aduc aminte  o replică a lui Iisus "Vor veni mulţi care se vor da drept mine".
Iată că au început să apară ciupercuţele, e plină Media de ei. 
Şi sunt din ce în ce mai mulţi şi cu toţii pledează pentru Iubire. 
Pentru MAREA SCHIMBARE a ordinii lumii, pentru lumină.
Dacă acu' ceva ani în urmă era un virus OSHO care spăla sute de creiere, ca să nu mai zic de renumita maestră Sahaja yoga, care a pus în lotus sute de mii de oameni, disperaţi după luminiţe salvatoare şi desprinderi de la sol, toate au făcut supliciul unei mari  SCHIMBĂRI - de la condiţionare la libertate condiţionată.
Ţi se dau aripi într-un sistem nou creat:
  CEL EZOTERIC.


CE-A FĂCUT 
EZOTERISMUL CU ASTA?


Vă spun eu, ce: S-AU ÎMBOGĂŢIT!
Mănăstirile colcăie de maşini scumpe.
Copiii zac pe străzi în ţările slab dezvoltate, dar cresc temple şi biserici prin oraşe, în care se investesc sume uriaşe de bani, în loc să se facă azile pentru bătrâni şi copii.
Yoghinii au prozeliţi care plătesc bani grei pentru meditaţii şi alte porcării oculte.
Preoţii au ajuns să se folosească de evanghelii pentru a citi viitorul, că să nu mai zic câţi bani îţi iau când te naşti şi după ce mori.


Maeştrii Spirituali au făcut bani grei deschizând tot felul de cabinete fantomă, profitând de slăbiciunile oamenilor disperaţi.
Vrăjitoarele mai nou, au şi ele cabinete de magie - apar prin presă, sunt mediatizate şi merg cot la cot cu restul, sus amintit.


 ADEVĂRATA CREDINŢĂ 
NU ARE PROZELIŢI

Nici un Osho, nici un Buddha cu învăţăturile lui, nici o zeitate inventată în zilele noastre, n-a schimbat nimic în lumea asta, de sute si mii de ani. Şi pentru că lumea a obosit să înghită aceleaşi baliverne de atâtea secole, băieţii s-au deşteptat şi iată!
A apărut un alt mod de a ne face atenţi la ei -  EZOTERISMUL
Mă uit şocată cum lumea nu mai are nici o soluţie, nici biserica nu îi mai ajută, nici statul, nici sistemul, nici Dumnezeul cu care s-au tot obişnuit - aşa că VOILA!
Au apărut maeştri de LUMINĂ care o să vă pună aripioare, vă învaţă să levitaţi, să vă curăţaţi chakrele, să-l prindeţi pe Dumnezeu de picior, cum s-ar zice.
HILAR!
Atât de comic să vezi cum omenirea asta, niciodată n-a fost în stare să iubească, să ajute pe cineva necondiţionat, să dăruiască, dar deodata - Ei devin peste noapte - EZOTERICI


 
UNDE NE SUNT COPIII?

Vă spun eu unde:  Au uitat să fie copii.
Au uitat că există siguranţă, familie, frumos, jucării, basme, soare pe cer.
Acum ei au  INTERNET, JOCURI subliminale, DESENE ANIMATE cu substrat sexual, haine de firmă şi telefoane mobile de ultimă modă.
Avem copii moderni, robotizaţi, debusolaţi, dar plini de spiritualitate :)



VĂ MAI SPUNE CINEVA
VREO POVESTE?

Sau părinţii voştri sunt prea preocupaţi de criză, unii dintre ei - şi de spiritualizare.
Vă mai înveleşte cineva?
Se mai joacă cu voi?
Sau acum există COMPUTER LAND?
Ce-i învăţaţi pe copii voştri?
Despre spiritualizare şi decorporalizare, despre marea ordine, despre cât de grea e viaţa?



I-AŢI ÎNVĂŢAT 
SĂ FACĂ ÎNGERI ÎN ZĂPADĂ?

În loc să vă preocupe ezoterismul şi falsa spiritualizare, SCHIMBAŢI LUMEA prin copiii voştri, dacă voi n-aţi reuşit să faceţi nimic bun.
Ajutaţi-i pe ei să vadă lumea altfel, să înveţe ce-i dăruirea, implicarea, desăvârşirea, umanitatea.
Nu dacă mergeţi la biserică, la yoghini, la vrăjitori, prezicători, sau preoţi cu aşa-zisul Har, o să vă mântuiţi.



DUMNEZEU NU NE-A DAT VIZIUNI,
CI COPII.
PRIN EI AVEM O NOUĂ ŞANSĂ
"LĂSAŢI COPII SĂ VINĂ LA MINE"


De ce nu-i lăsaţi?
De ce le frângeţi zborul într-o lume care nu e pregătită să iubească. 
Cum îndrăzniţi să vorbiţi de iubire şi spiritualizare când în fiecare zi treceţi pe lângă un copil pe stradă şi nici măcar nu-l vedeţi cum vă cere ajutor.
Cum îndrăzniţi să vorbiţi despre SCHIMBARE când prima schimbare trebuie să o faceţi cu voi înşivă!
Cum îndrănitţi să vorbiţi de regresie, decorporalizări, metamorfozări, transmigrări, când nici măcar nu ştiţi să fiţi Om!
Cum îndrăzniţi să vă gândiţi la îngeri, aripi, zbor, evoluţie, nivele, dimensiuni, extratereştri, etc - când nici măcar bipezi nu ştiţi să fiţi?



DOR DE COPILĂRIE
DOR DE OM
Da!
Pământul se curăţă şi face asta ciclic de milioane de ani.
Da!
Vom trece în nivele dimensionale înalte, e firescul speciei - după atâtea arderi.
Dar, oameni buni - nu vom trece dacă ne apucăm de ezoterism, de magie, de ocultism, de falsa preoţie, de mai ştiu eu ce minuni inventate.
Manipulare există de când lumea, ăsta a fost rolul mediei şi televiziunii.
Politica şi religia au fost şi vor mai fi capetele prime ale manipulării, se ştie şi asta.
Dar nu prin anarhie, nu prin ezoterism şi nu prin false credinţe vom ajunge la iluminare.
Nu prin meditaţii accelerăm ceea ce e în noi înşine.


PĂMÂNTUL NU E O MARIONETĂ


Există un timp pentru fiecare dintre noi:
  • un timp pentru TREZIRE
  • un timp pentru ACCEPTARE
  • un timp pentru CURĂŢIRE
  • un timp pentru ILUMINARE
Nu forţaţi acest timp cu artificii care apar ca după ploaie prin diverşi MAEŞTRI spirituali. 
Aceşti MAEŞTRI care folosesc diferite metode de manipulare spirituală, ar trebui să fie întrebaţi dacă au copii, dacă nu se tem pentru ceea ce se va întoarce la ei, dacă sunt atât de evoluaţi spiritual -  DE CE NU AJUTĂ COPIII care trăiesc în sărăcie?



 AVEM RĂDĂCINILE 
ÎNFIPTE ÎN PĂMÂNT
SĂ ÎNVĂŢĂM SĂ FIM PĂMÂNT

Dacă tot dau Caesarului ce-i al Caesarului - să doneze măcar un sfert din banii cu care au făcut imperii şi averi, pentru cei săraci.
Iisus nu lua bani pentru botez, Iisus hrănea sute de oameni şi nu lua bani de la sărmanii care primeau harul iubirii de la el.
Iisus nu ridica temple şi nu avea prozeliţi, ba din contră a distrus vandalismele şi comerţul din faţa templului divin - dacă însă vă uitaţi la bisericile noastre, sunt adevărate târguri, nu mai ştiu ce să mai scoată la vânzare şi sa pună etichete de  SFINŢIT pe marfa lor.
Dar n-am văzut un Popă care să strângă 1 leu din acei bani pentru copiii orfani sau bolnavi ai lumii.
Iisus n-a stat in Lotus, în nu mai ştiu eu ce peşteri cu anii, nu s-a înfometat şi nici nu a făcut BUGHI-BUGHI, levitaţii ca să arate el lumii, ce forţos e.
A acceptat să fie crucificat, nu cred că a zburat cu crucea pe câmpii, cum fac azi marii maeştri ai decorporalizărilor şi nici n-a ghicit viitorul ca popii prin biserică, azi.
A hrănit pe cei săraci, a curăţat pe cei murdari, a iertat pe cei "orbi'.
Dar n-am auzit să facă cursuri de Shambhala Reiki sau alte yoghinărisme şi nici să îndemne Omul, pentru care s-a dăruit total, să acceadă la nu ştiu ce tehnici de evoluţie spirituală.



IUBIREA E  ÎN OM ŞI NATURĂ
PĂMÂNTUL,
E O ALTĂ FORMĂ A IUBIRII 

Iisus a vorbit despre simplitatea iubirii, despre puritatea celor care se nasc şi pe care-i îndobitocim cu dogme şi manipulări de sistem.
Măcar pentru cei ce se nasc în lume asta crudă, măcar pentru copiii care mai pot schimba ceva în om, renunţaţi la orice sursă mediatizată de spiritualizare şi învăţaţi să fiţi  OAMENI, întâi.
Perpetuaţi-vă şi trăiţi Omul aşa cum vi s-a dat, aveţi timp şi pentru extrasenzorial, după ce veţi fi ars ce aveţi de ars în om.
Marea SCHIMBARE vine odată cu acceptarea omului din noi. Nu avem voie să sărim paşi, nu avem voie să accelerăm nimic, avem o cale de urmat, noi ne-am ales-o!
Evoluţia spirituală include însăşi naşterea în formatul ăsta, există un traseu şi nişte paşi de urmat.
NU VA FI NICI UN SFÂRŞIT AL LUMII!
Încetaţi să mai manipulaţi omenirea cu toate inepţiile.
Omul nu este pregătit să-şi pună aripi încă, abia dacă învaţă să meargă.



 OMUL COSMIC S-A NĂSCUT 
SĂ FIE OM

Nu avem verticalitatea necesară să sărim paşii.
Trebuie să învăţăm lucrurile simple, să ne bucurăm de ce ne dăruieşte pământul cu minunile lui.
Învăţaţi să dăruiţi, să vă ajutaţi între voi, să înţelegeţi odată pentru totdeauna că:
SALVAREA NOASTRĂ NU SE SE BAZEAZĂ PE TROC!
Nu SCHIMBUL  ne ajută să interconectăm.
Lăsaţi scamatoriile şi magia sau alte forme oculte şi ezoterice de manipulare în masă.
Învăţaţi să preţuiţi natura, cerul şi pământul, şi creaţi universuri frumoase copiilor voştri!
Ei vor fi SCHIMBAREA.
Iubiţi-vă şi acceptaţi-vă între voi indiferent cum sunteţi, pentru că ura şi judecata vă dezbină şi vă îngenunchează întru suferinţă.
Faceţi toate astea şi veţi trăi adevărata minune:
ACEEA DE A FI OM!



30 de comentarii:

  1. Bine zis! "Cine are urechi de auzit, sa audă!!!" Sa vedem cum ne descurcam noi de acum înainte cu faptele!! Pentru toata lumea ce e mai bun și de folos, sa nu ne mai risipim cerând lucruri de care nu avem nevoie; mai mult, ne împiedica în adevăratul drum! Florina Hariga

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e!Nu va fi nici un sfarsit al lumii!!!Sunt convinsa!Pana cand Soarele rasare la fel de mandru!Pana cand Curcubeul si Ploaia sunt prietenii lui!Pana cand Pasarile zboara printre nori!Pana cand se aud rasete de copii!Pana cand IUBIREA dainuieste in sufletele noastre!
    Poate trebuie doar s-o lasam libera,mai libera,si mai libera...si-apoi sa ne cuibarim fara teama,fara limite,fara indoieli in bratele ei albastre!
    Multumesc!

    Carmen,cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Curentul cu sfarsitul lumii capata adepti pentru ca acesti adepti nu stiu cum sa creeze o lume mai buna, mai frumoasa. Ei prefera sa inventeze un sfarsit al lumii si raman fixati in acea idee, nepasandu-le de nimic din jurul lor. Au nevoie de o ancora pentru a exista. E calea lor, nu o judec. Dupa ce trece asa zisul sfarsit al lumii, merg mai departe inventand un alt sfarsit al lumii. Si tot asa. Refuza prezentul, traind intr-o mare de minciuna.


    Felicitari pentru acest post!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aşa este, mult mai mult contează practica iubirii, decât orice cunoaşteri oculte care nu-i ajută pe cei mulţi. Iisus însuşi ne-a dat acest model: al practicii iubirii şi sacrificiului, şi nu al cunoaşterilor oculte.

    Foarte bine spuse aceste adevăruri, mulţumim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Florina@
    Intocmai ideii tale am dat drumul la postul asta. Chiar daca multi probabil nu vor fi de acord cu ce am scris, cam asta e adevarul:
    Suntem oameni!
    Ce vrem mai mult?
    Ne vedem maine sa admiram copacii infloriti.
    Pup


    Carmen@
    Tot idealista ai ramas.
    Si ma bucura asta, de-ar fi macar un sfert de glob ca tine, am fi cu aripi intre umeri deja.
    Si eu iti multumesc ca mi-ai dat o oaza de libertate acolo sus, intre muntii tai!
    Sa zburam cu inima oriunde,
    Cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ramian@
    Chintesenta postului ramane anularea ezoterismului si ocultismului si deschiderea inimii spre umanitate si iubire.
    Sfarsitul lumii exista in mintile lor sfarsite.
    Te pup.

    Florina@
    Ma bucura prezenta ta aici , asta va da mai multa lumina celora care inca mai cred in Om.
    Universul cu toate legile lui va ordona totul.
    Restul sunt speculatii.
    Te mai astept cu mare drag si deschidere!
    Ganduri in alb.

    RăspundețiȘtergere
  7. Limpede si concis. Complimente sincere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Someone@
    Multumesc si ma bucur ca esti aici.
    La mai multe citiri si bucurii, iti doresc.

    Pace si armonie

    RăspundețiȘtergere
  9. Sfarsitul Lumii s-a amanat...Din lipsa de Lume...si de Sfarsit...si de Lipsa..

    Pacat, Maestrii prinsesera locuri in faţă...:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Anca@
    :)))

    Simpatica parafrazare.
    Dar repet, ideea postului nu vizeaza Sfarsitul lumii, ci grosolania de a ne indumnezei fiinta cand nici macar nu stim sa cosnumam Omul din noi.
    Mersi de vizita,
    te mai astept.

    Feerie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Excelent postul!...

    La Osho totul pare frumos pana cand ceea ce prezenta drept adevar se contorsioneaza, negandu-se, si atunci toate judecatile anterioare se prabusesc...
    Initial m-am amuzat, gandindu-l ca pe o banda Moebius, dar totodata n-am mai putut deschide vreo carte de-a lui... Acea negare a lui Dumnezeu, a termenului in sine, pe care el o explica extrem de vehement, este cu adevarat periculoasa, cum si el recunoaste.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mei! Tu parca-mi citesti gandurile ;-)

    Am fost ieri la festivalul ezotericfest din timisoara. Ceea ce am vazut pe acolo nu m-a incantat foarte mult, in general spiritualitate pe bani. Tot felul de alifii si produse care te ajuta sa te cunosti. In schimb, au fost mult mai putini oameni prezenti comparativ cu anii trecuti, ceea ce poate insemna ca multi au mai evoluat ;-) Singura bucurie a fost ca am putut sa ii strang mana lui Oreste si sa-l cunosc mai bine.

    minunat articol Celestine
    multa iubire si numai bine
    Eu raman la ascunzis,
    ne vedem la noapte-n vis

    RăspundețiȘtergere
  13. iubirea...
    prin, cu si din...
    cred ca este cheia...

    RăspundețiȘtergere
  14. sfarsitul lumii s-a amanat mai degraba din lipsa de fonduri , as zice.

    Daca la inceputul ei , Lumea era perfecta , asa va fi si la sfarsitul ei. Ceea ce momentan nu e rezonabil nici macar pe termen mediu.

    Felicitari pentru post, copila a muntilor :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari! Ma bucur de cate ori intru pe acest blog.Speranta mi se pare ca iar si iar se mai poate recupera....
    Mersi mult Celestine,
    A

    RăspundețiȘtergere
  16. adevărul, în ochii oamenilor e relativ, pentru că la un aşa subiect nu poţi să nu treci totul prin filtrul propriilor experienţe şi simţiri... aşa că da, devine relativ.
    semnalul e foarte bun şi ar trebui primit de mai multe categorii de oameni, nu numai de cei atraşi de ezoterism dar şi de cei care neagă. pentru că în egală măsură, dezechilibraţi şi unii şi alţii, pot găsi undeva la mijloc calea bunului simţ, al adevăratului interior exprimat, al poeziei sufletului...
    oamenii sunt bulversaţi, normal, pierzând total legătura cu naturalul din ei, dar ca orice trăire şi experienţă umană, ea trebuie trăită, oricine se exprimă aici are partea lui de adevăr şi chiar şi cei care manipulează îşi au rostul lor în ecuaţia vieţii, din păcate.
    cine are ochi să vadă, urechi să audă şi cred, cel mai important, inimă să simtă. pentru că dacă după iertare şi acceptare pui inimia în faţă, totul chiar se schimbă...

    evoluţia ne duce pe cărări neştuite, sau iar pe drumul de lumină, totul e matematică celestă, faptul că noi vrem să zburăm când nu ştim a merge de-a buşilea nue neapărat un lucru rău pentru că oferă o direcţie.

    discuţia e foarte lungă, dar faptul că există şi oameni care văd în ceaţă, mie îmi spune că toate se vor cerne, că vom accepta ceea ce suntem şi că lumina din oameni ca tine va deschide cerul şi va ploua cu îngeri ce vor şterge ecranul plin de noroi al viziunii umanităţii.

    şi pentru că suntem plămădiţi din iubire, acolo ne vom întoarce mereu, problema e să şi simţim asta.
    aripi!

    RăspundețiȘtergere
  17. centrefold@
    ai ramas axat pe sfarsitul lumii.
    :)
    Repet, nu despre asta a fost semnalul meu.
    Te strang in suflet.

    von stroeberg@
    nu-s o poliglota, dar cred ca e de bine
    :)

    anne@
    Cred ca-mi amintesc de tine, de acum 1 an.
    Mereu ti-am simtit prezenta benefic, aici.
    Multumescu-ti pentru prezenta si spirit.
    Raze de lumina sa te patrunda.

    Flipi@
    Hehe... Eram sigura ca am atins o coarda sensibila la "Munay-ul" tau.
    :)
    Nu Flipi, nu e tocmai asa, dar eram sigura ca asa vei aborda problema.
    Initial si eu i-am dat dreptate lui Crys@, dar apoi am stat si am macinat in mine, sa vad de unde vine acea informatie si nu cred ca venea dintr-un loc caldut, ca si la tine de altfel.
    E adevarat, ca si acesti oameni care manipuleaza sunt "luati" c-un f bun motiv, si ca exista o lege a compensatiei, dar scopul acestui post a fost sa arat ca tocmai "acest echilibru aparent" care n-a dus la nimic bun pana acum.
    Oameni posedati, luati, influentati, slabi, au tot existat - fie ca au trecut de la Iudomanie la Diplomatie, dar oare de asta avem nevoie?
    Spre asta duce drumul curatirii noastre?
    Ai sa zici ca fara sa intri in gura lupului nu vei sti ce canini are.
    Gresit!
    Pt ca lumea incepe sa se deschida dincolo de a pipai niste canini perimati.
    Intunericul nu ne mai sperie Flipi, ce ne sperie e I G N O R A N T A .
    Faptul ca datorita ei ne-am lasat intr-un relativism esuant, mai mult, am acceptat ca acesti "licurici" au si ei un rol si trebuie sa si-l indeplineasca.
    Nu e asa Flilpi!
    Ptr. ca rolul lor ne-a instrainat pe noi, pentru ca suntem slabi, iar noi trebuie sa ne trezim si stii de ce?
    Ca sa avem noi rolul in mainile noastre acum, ca sa refacem din Lucifer, ingerul alb care a fost candva.
    Si cum vrei sa-l refacem, daca ii acceptam rolul?
    Nu asta e legea compensatiei.
    Noi nu suntem lasati sa ne trezim pe acest pamant, tocmai ptr. ca aceste parti intunecate sa nu ajunga la lumina.
    Faptul ca nu am fost de acord cu "Shamanismele", este ptr. ca nu aia e directia, nu aia e calea. De asta am tras un semnal de alarma in acest post!
    Oamenii au uitat sa fie Oameni!
    Si nu yoga, nu Shamanismele, nu Reikilismele, nu vrajitoriile, nu habotnicia, nu astea ne vor aduce inapoi la noi.
    Si scuza-ma, dar ca sa zic ca Hitler(care era clar "luat") a indeplinit un rol util noua, mi se pare hilar.
    Inseamna ca daca Iisus a trait realmente acea poveste, e ok... asa a trebuit sa fie!
    Accepta tu asta, lupta asta in van. Eu nu pot. Sunt prea multe cerculete, de sute de mii de ani, si mergand pe ideea ta si a lui Crys@, nimic nu s-a schimbat in om.
    Tu poate poti accepta asta, pt ca ti-ai ales "forte exterioare" sa te reintoarca la tine, eu insa nu.
    Pt ca adevarata forta vine din interior, nu se muleaza pe niste strartegii care accelereaza ceea ce nu vine din mine, si aparent o trezeste.
    Eu merg pe ideea ca am venit aici sa ne iubim tarana, odata ce parte din Kadmonul ei.
    Ce-o fi dupa, are Dumnezeu grija.
    Pace in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  18. Celestine Mă înclin !
    În rest , nu am cuvinte , căci ar fi de prisos în faţa a ce s-a scris deja.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sorin@
    Inima-mi spune ca totul este jonctiune si reamintire.
    Asa ca intalnirea mea cu suflete ca tine si CELLA nu e pura intamplare.
    Candva am simtit acelasi cer peste noi.
    Multa iubire si regasire om bun.
    Namaste

    Anonim@
    Superba poezia, multumesc, dar o sa fac un motto la inceput de blog:
    NU PUBLIC COMENTARIILE ANONIME.
    Pace si tie.

    RăspundețiȘtergere
  20. Uauu draga Celestine..
    Habar n-am ce sa spun..Niciodata nu ai fost asa pornita..si sincer cand am citit in prima seara postarea ta..cam ,,miroseam'' ce avea sa vina.Acum insa am invins momentul si in speranta ca nu o sa interpretezi totul ca si o mare linguseala..iti spun ca imi esti tare draga in continuare(si daca o s-o faci ..imi asum riscul..hi,hi).Eu sunt atat de mica in lumea asta mare incat nu mi permit sa judec pe nimeni indiferent de drumul pe care si l-a ales...pentru ca exact cum spuneai tu..destinatia e aceeasi.Cu cat incercam sa ne echilibram...cu atat mai bine.Important e sa scuturam putin ,,nesimtirea'' de care suntem cuprinsi(unii mai mult..altii mai putin).Apoi ar cam trebui sa termin.Sincer nu stiu daca ale mele ,,cunostinte'' imi pot permite sa intru mai in subiect..Te pup..si nu o fac de frica sabiei pe care-o ai in mana!

    RăspundețiȘtergere
  21. Larisa@
    Sabia mea nu taie ci trezeste.
    Te strang in suflet si iti doresc sa fii fericita si luminata in fiecare clipa in care simti ca totul pare inutil.
    Te cuprind!

    RăspundețiȘtergere
  22. lumina
    nu are culoare
    doar incidenţa ei în noi
    naşte frumuseţea lumii.

    sub pana ei
    iubirea
    se naşte suav
    ca o floare imaterială
    în parfumurile simţirilor noastre.

    pe lacuri de vise
    plutim
    cu braţele deschise
    :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Cosmin@
    Daca vin din partea ta aprecierile, ptr. mine asta inseamna totul.
    Astfel de articole, precum cel de fata, au mai fost scrise pe blogul meu si poti gasi acelasi mesaj in posturile de mai jos sau in cartea "Sah lui Dumnezeu".
    Ciudat e ca abia la acest ultim articol, s-a dezmeticit lumea.
    Mersi frumos ptr. ganduri, te am in suflet.

    "Sionergie in Mobius"
    "0 nu vede 1"
    "Epica Binara"
    "In adevarul Helicoid suntem visati"
    "Efectul Doppler in Dinamismul Orgonic al Iubirii"
    "Kadmon sub semnul Ichtyos"
    "Fizica cautarii in sistemul armonic"
    "Cho-ku-Rei sau Cehia Sol?"
    "Poltergeist versus Posedare"
    "Cum iesim din Matrix?"
    "Ma lasi sama joc putin cu mintea ta?"
    "Calea e individuala - constiinta e comuna"


    Flipi@
    Iubirea este toate pata de culoare a lumii.
    Pe fiecare ne coloreaza dupa marea voia consumului nostru si suntem egali in fata ei.
    Sa-ti fie lumina si culoare in tot ce esti.

    Namaste

    RăspundețiȘtergere
  24. te cuprind cu iubire <3
    Gabriella

    RăspundețiȘtergere
  25. Interesant. Sunt de acord in ceea ce priveste biserica si alte multe forme de manipulare a omului de mult timp ratacit si ametit de toate la cate este supus.Eu n-am simtit vreodata ca as apartine acestei planete dar pot privi detasata toate cate se petrec si incerc sa inteleg rostul venirii aici.Nu cred nici eu in marii maestri care-si flutura superioritatea spirituala vanzand tot felul de metode de evolutie spirituala. Parerea mea e ca orice suflet evolueaza doar iubind.Ultima moda cu..."iubirea neconditionata" mi se pare un fel de pleonasm. Pai IUBIREA IN SINE E NECONDITIONATA. Cum se manifesta iubirea conditionata? Poate ca nu sunt eu suficient de luminata ca sa pricep. Pentru mine IUBIREA nu pote fi "conditionata" si "neconditionata". Ma rog...sa trecem peste asta. Felicitari pentru tot ce scrii aici. Am si eu un colt de internet pe care din cand in cand imi spun parerile fiind felicitata si blamata de fiecare asa cum simte. PACE SI LUMINA SI MULTA IUBIRE, DRAGA MEA!

    RăspundețiȘtergere
  26. Ally@
    Bine-ai venit in coltul meu de internet:)
    Nu te mai lega de forma, distinctia apare tocmai ptr cei care irosesc cuvantul in forma si acte afectiv-emotionale, ca fiind o traire efermera si atat.
    Normal ca e pleonasm, dar sa nu facem apel la asta pe scara larga, ptr ca nu toti inteleg iubirea asa cum o vezi tu.
    Oamenii vad iubire doar intr-un act de chimie, indragosteala si alte cele :)

    De aici departajarea ptr cei care nu-s inca luminati.
    O sa-ti urmaresc coltul tau virtual si te astept mereu in sufletul meu cu drag!

    Pace si iubire iti doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  27. Am poposit la acest fragment al colţului tău virtual...şi bine am făcut.
    Un text direct, concret, curat şi tăios în fermitatea lui. Dar cu folos.
    Celestine, iubeşti şi înţelegi Iubirea într-un fel aparte!

    RăspundețiȘtergere