vineri, 16 noiembrie 2012

MESAJE PENTRU NOUA TRECERE


Se vorbeşte atât de mult despre "Noua Trecere". 
Deşi se fac multe speculaţii, în tot buchetul de supoziţii, undeva se ascunde acelaşi adevăr:
Vom trece la o altă frecvenţă, o frecvenţă mai înaltă care va solicita specia umană la o curăţire grăbită, aşa-zisa TRIERE a sufletelor.





TREZEŞTE-TE!

 În aceasta lume unde Ego-ul este regele care creeaza si controleaza dorintele si mintile surghiunind Sufletele, sugandu-le pana si ultimul licar de Lumina, Divinitatea si toate Entitatile de Lumina fac eforturi inimaginabile pentru a te sensibiliza, pentru a te face sa reflexionezi si sa simti chemarea Divina care te va ajuta sa recuperezi.
Energia Primordială deschide poarta catre o Nouă Viaţă eternă, unde regina este IUBIREA iar rege este SUFLETUL. Confortul tau mental, spiritual si material se va simti din ce in ce mai amenintat atacand cu armele sale care sunt: neincrederea, confuzia, indiferenta etc.


 Nu te lasa influentat de ratiunea psihologica manipulatoare si mortifera, care te face sa reactionezi doar la impulsurile negative, manifestandu-te ca un robot fara simturi si fara Suflet, iar in momentul in care apare Lumina Constiintei o respingi cu toata puterea, deoarece nu o recunosti... o percepi ca pe un pericol pentru tine care iti da multa teama.
Acest lucru te face sa reactionezi in unul din cele doua moduri: 
  • Fie sa te ascunzi mai profund in carapacea mintii tale unde te simti protejat si incepi sa ataci mesagerul si informatia, zicand ca este eretica si ca iti face mult rau. 
  • Fie te infrunti cu situatia nou creata acceptand Lumina si transformarea care vine odata cu ea.
 
 
 

Inca de la inceputul creatiei pe pamant fiinta umana a fost vanata de catre diferite entitati negative pentru a o capta si a o transforma intr-o posibila unealta in lupta finala pentru suprematie. 
Astfel ca in fiecare civilizatie fiinta umana a fost bombardata cu informatii si simboluri care mai de care mai sofisticate si manipulate energetic care au produs de-a lungul timpului modificari importante din punct de vedere energetic, structural, emotional, functional, etc. 

 
 In acest moment in fiecare corp uman s-a introdus si creat particula cu particula doua dispozitive ca niste capsule robot prin care se manipuleaza de la distanta prin diferite antene, unde si aparate, functionarea corpului fizic, controland totul. 
  • Capsula 1 cuprinde zona capului cerebelul pana in zona ombilicului.
  • Capsula 2 se afla in aparatul genital si reproductor, care creeaza si accentueaza apetitul sexual, prin care se produce insamantarea cu seminte negative pentru a permite procrearea infinita a fiintelor negative, fara Suflet care la randul lor produc stari de nervozitate, anxietate, stres, oboseala cronica, irascibilitate, confuzie, deziluzie etc.

  


Nu permite nimanui sa-ti fure SPERANTA VIETII si IUBIRII, deoarece acest lucru te afunda in intuneric care produce moartea. 
Un alt corp negativ foarte periculos este corpul vascos care se afla pe corpul fizic al fiecarei fiinte si se prezinta ca o gelatina lipicioasa care creeaza o stare de sufocare, presiune care strange ca un corp elastic.
Aceasta energie nu permite vibratiilor pozitive sa intre in corpul, mintea si Sufletul fiintei umane pentru a se trezi si constientiza care este situatia sa reala, mentinandu-l intr-o stare de nepasare, tristete, stari de singuratate dureroasa, stare de prosteala, ameteala, confuzie, vedere si gandire incetosata si acceptare cu stoicism a acestei stari negative , fara iesire aparent. 




 Pentru a te elibera cat mai repede de aceste stari negative este necesara Curatire Energetica Profunda prin intermediul careia se va recupera Energia Constiintei Sufletului care a fost pierduta, vanduta sau furata de entitatile negative prin diferite pacturi, intelegeri, compromisuri, vrajitorii, blesteme,descantece, ritualuri si acceptari ale starilor, gandurilor si actiunilor negative traite in decursul vietilor trecute si in aceasta viata.
 Dupa efectuarea acestei curatiri energetice se pot realiza operatii energetice pentru a extrage dispozitivele robot care se afla in interiorul si exteriorul corpului fizic, pentru a-i reda fiintei umane posibilitatea de a capta Energia Divina a Noii Constiinte si a alege corect drumul pe care doreste sa-l urmeze.
 Odata cu implantarea acestor dispozitive, codificarea si manipularea genetica, energetica, functionala si structurala, fiinta umana si-a pierdut identitatea, astfel incat, in acest moment nu se mai recunoaste, nu stie cine este, ce face, incotro se indreapta, care este realitatea sa.




Din acest motiv totul functioneaza dupa instinctul mintii care creeaza starea spiritului de turma, unde merge unul merg totiNeavand Constiinta Divina fiinta umana este usor de manipulat deoarece raspunde doar invataturilor care vin de la minte pentru minte, fara traire si simtire adevarata prin Suflet care este baza reala imprescindibila in evolutia Divina.
 Un Suflet fara energie ( Lumina ) este dezactivat, iar mintea profita de acest fapt pentru a-si prezenta invataturile prin care iti suge energia vitala. 
 Iesi afara fara frica din carapacea ( inchisoarea ) mintii tale, a sosit momentul cel mare!

Elibereaza-te de toate PROGRAMELE psihice care te mentin in starea de hipnoza criminala care actioneaza in mod deschis in viata ta pentru a-ti suge Energia Vitala. 
Aceste sisteme negative au obligatia de a mentine omenirea intr-o energie densa, de joasa vibratie pana la sfarsitul anului 2012. 

 
Mentinerea umanitatii in aceasta stare pana la data de 20 decembrie inseamna ca omul va respinge Noua Energie Divina care se va revarsa peste Pamant in dimineata zilei de 21 decembrie la ora 5 si 10". Pentru a veni in ajutorul celor care vor sa se elibereze de arhivele karmice ale trecutului si sa inceapa Noul Drum al Evolutiei Divine, fac aceasta chemare,  acest APEL LA CONSTIINTA DIVINA a fiecarei fiinte umane sa fie atenta si sa reactioneze acum cat nu e prea tarziu pentru a se elibera si elibera creatia si planeta Pamant de sub dominatia malefica. 


MAREA SCHIMBARE incepe in data de 21 decembrie 2012 incepand cu ora 5 si 10 minute dimineata. 
  • Prima etapa impactanta va dura 72 de ore, timp in care este de dorit sa meditezi, sa te rogi cu cuvintele tale, pentru a crea in interiorul si exteriorul tau o stare de bucurie, pace, armonie, iubire, buna dispozitie
  • Aprinde lumanari colorate, imbraca-te in haine de culoare deschisa sau albe in aceasta prima perioada, pentru a capta si asimila Noua Energie Divina. Hainele de culoare inchisa atrag energiile negative care vor crea stari de iritare,tensiune, anxietate, suparare etc. 
  • Perioada de adaptare la noua viata va fi mai dura in primii trei-patru ani, datorita rezistentelor create de MINTE si EGO care sunt adanc inradacinate in fiecare celula din corpul fizic.


 Noua Constiinta va produce o maturizare prin acceptarea de a se elibera de incarcaturile si tenebrele negative ale trecututlui pentru a lasa spatiu liber Luminii si Iubirii Divine sa se instaleze in viata fiecarei fiinte. 
 Acest proces se afla in plina desfasurare: Deschide ochii pentru a vedea maretia lui. 
 Marea Trecere inseamna de fapt Marea Schimbare, care incepe cu tine!
Fii responsabil de actele tale si de faptul ca nimic nu se poate obtine fara efort:

 ORICE LUMINĂ TREBUIE SA ÎNDURE ARDEREA! 

 
Permite energiei Divine sa-ti incalzeasca, sa-ti lumineze si sa-ti smereasca mintea, Sufletul si trupul. 
Acum trebuie sa te debarasezi de urmatoarele sisteme: 
  •  Lucrurile materiale, care apartin pamantului, tu doar te-ai folosit de ele. 
  • De amintirile care apartin timpului trecut si care te-au impiedicat sa vezi prezentul.
  • De toate invataturile si talentele care au facut posibila exprimarea circumstantelor. 
  •  De familie si de cei dragi, care apartin drumului tau prin viata pentru a nu te simti singur. 
  •  De partenerul tau de viata, care apartine unei false iubiri si satisfacere a placerilor, instinctelor.
  •  De trupul tau care apartine pamantului, pentru a-l putea primi pe cel de Lumina Divina. Trupul este muritor iar cel Divin este ETERN. 
  • De falsul tau suflet-Ego, pentru a-l descoperi pe cel Adevarat, care este al MEU. 
  •  De toate iluziile mentale, care te-au tinut prizonier pana acum. 
TRĂIEŞTE DOAR MOMENTUL
AICI ŞI ACUM!




3 comentarii:

  1. Am o dorinta straina de mine....inumana?! imi doresc sa se intample, sa nu se intample...ceva in mine isi doreste. Orice ar fi, oriunde as fi o sa deschid acest blog cu mouse-ul ori cu inima!
    DC

    RăspundețiȘtergere
  2. ora 5 si 10 in ora Romaniei ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Crezi ca e importanta ora?
    de-ar fi sa se intample, chiar nu mai conteaza.

    RăspundețiȘtergere