marți, 22 februarie 2011

EFECTUL DOPPLER ÎN DINAMISMUL ORGONIC AL IUBIRII


http://mihaelacelestine.blogspot.com/2010/08/circuitul-vietii-e-o-matrioska.html



A dărui este minunea eternului cerc.
 Din cerc ne-am frânt să ne căutăm etern.
Căci un suflet întors e cel ce se caută încă...


 
  Dacă prin efectul Doppler ni s-a demonstrat 
clar că sunetul este o undă care se propagă şi
totodată, deplasarea spre roşu a universului e o dovadă a expansiunii, observată prin efectul Doppler, am zis să corelez asta la orice fenomen variabil, pe o frecvenţă care poate fi asociată undelor electro-magnetice ale pământului.
Într-o postare mai veche aminteam despre reacţia vibraţional-magnetică prin  "Efectul de Fluture", la nivel de influenţă asupra mediului decizional.
Azi o să fac trimitere la un concept deloc nou, care ne prezintă energia orgonică, acea Prana sau Chi, punând-o-n relaţie cu  undele şi vibraţiile terestre.
Legătura dintre energia orgonică  şi variaţia frecvenţei unei unde oscilatorii Doppler, la nivel de câmp electro-magnetic, poate avea un numitor comun, dacă exemplificăm prin lumină, ca şi factor vibraţional rezonant, nefiind altceva decat o altă formă dată Iubirii.
 La nivel de undă elastică, sunetul se propagă pe o anumită frecvenţă, iar vibraţiile lui sunt foarte bine expuse ca şi efect Doppler. 
Dacă prin analogie, frecvenţa sunetelor şi luminii fac supliciul cosmosului, atunci însăşi consistenţa lor este temeiul orgonic al universului fizic.
Iată de ce mediana dintre energia orgonică care ne înconjoară şi emoţiile sau/şi percepţiile care ne conectează la cosmos sunt influenţate de acelaşi efect primordial: 
I U B I R E A 
Am plasat-o între ele, pentru că în consistenţa ei inefabilă acoperă orice transformare majoră la nivel vibraţional, pe o frecvenţă infinită a macrocosmosului. 
Confuzia cu care percepem Iubirea la nivel planetar, nu e ceva nou. 
Pare-se că după sute şi mii de ani de transformări, Iubirea n-a salvat specia de la haos, nedirecţie, amnezie, resemnare... n-a configurat traseul uman ca fiind unul rezonant la nivel de conştiinţă universală. 
Ce a rămas din iubire este marea confuzie dintre efectul relaţional-karmic şi conştiinţa pe care individul nostru terestru încă n-o poate accesa.

ENERGIA ORGONICĂ
ÎN
 PUTEREA GÂNDULUI ARTICULAT
MINTEA 
 MENTALUL
 GÂNDUL
 PUTEREA GÂNDULUI
 EFECTUL PLACEBO
 CREDINŢA PRIN REPETIŢIE

Toate transmit emoţii din sursa macrocosmică, vibraţii şi energii orgonice, determinate la nivel palpabil prin orientarea minţii noastre.
Atracţia prin rezonanţă este un proces viu de ardere şi consum ce are în componenţa sa energii benefice sau/şi malefice, în funcţie de frecvenţa înaltă sau joasă accesată.
Iată de ce puterea gândului prin repetiţie generează meta-cerinţa şi produsul ei. 
O rugăciune spusă din tot sufletul, mai ales prin repetiţia ei, duce la deschidere şi materializare, dacă ne conectăm în astral. 
La fel se-ntâmplă cu mărturia unui gând reprodus reiterat, prin efectul Placebo, care devine credibil, materializându-se prin forţa gândului.
Creierul este un "aparat" decodificator al vibraţiilor şi undelor transmise, fie că le accesăm conştient sau inconştient, însă a nu se face confuzie:
NU CREIERUL REPREZINTĂ SURSA PRINCIPALĂ A CONŞTIINŢEI UNIVERSALE
Prin creier avem acces la informaţii, la decodarea lor, la manipularea şi pervertirea sursei informaţionale, de asta specia noastră se confruntă încă cu erorile meta-transmisiilor.
 Ne aflăm într-o perioada de "PENDING" la nivel informaţional, spun asta, pentru că Omul a tergiversat mesajul pur prin atâtea reveniri  sau naşteri, însă partea omisivă din rolul rematerializării lui, este una singură: 

INCAPACITATEA
COMPREHENSIVĂ
A IUBIRII
Din păcate, Omul nu are capacitatea de a conştientiza accesul meta-informaţional la nivelul material cu care îşi consumă arderea. 
Lucru bine ştiut de altfel, o istorie care se repetă şi de la care n-am reuşit nici până azi să desluşim misterul conştiinţei iubirii.
Ne este mult mai uşor să înlocuim Iubirea, la nivel de conştiinţă pură, cu Iubirea lumii materiale, la nivel de relaţie karmică sau lecţie asumată.
Delimitarea de mai jos are în vedere câteva aspecte reale, cu care sigur v-aţi confruntat sau/şi vă confruntaţi încă, aspecte pe care nu le intuiţi ca fiind sursa delimtării Eu-lui Dumneavoastră Interior.

CONŞTIINŢA IUBIRII  
VERSUS 
IUBIRE UMANĂ

- clic - pentru a mări
Dacă Iubirea nu este un Troc, daca noi înşine suntem iubire, atunci Iubirea Umană cu siguranţă nu e legătura de iubire pe care specia noastră o trăieşte de milioane de ani.
Rezonanţa e Iubire; perpetuarea speciei precum şi materializarea simţurilor/emoţiilor umane este doar interconexiunea noastră ancestrală nefinalizată la timp.
Ea poate lua forma pasiunii, dedicaţiei, dăruirii, dar şi forma unor legături obsesive, bolnăvicioase, posesive, care se vor transforma în ură, apatie, silă.
Sentimente ce iniţial apăreau ca fiind calde, hotărâte, desăvârşite prin imanenţa lor, ajung a fi sufocante, de respingere sau sentimente groteşti.
Toate aceste emoţii nu sunt decât o suprasolicitare energetică, o încărcare şi descărcare a orgonului la nivelul lumii noastre vii, care răspunde la vibraţiile energiei vitale, dar care îşi are sursa în ancestral. 
Ne reîntâlnim sufletele şi ne consumăm legăturile ancestrale -  asta este de fapt Iubirea la nivel uman.
Iubirea la nivel cosmic este cu totul altceva.
Este Conştiinţa din care ne-am frânt, este energia mamă - Sursa Primordială a ceea ce intuim noi a fi Universul în desfacere.
De ce legăturile umane (Iubirea) pe limba noastră nu durează?
Pentru că nimic nu durează aici, iar procesul e simplu:

NE NAŞTEM
 ARDEM
 CONSUMĂM
 NE CURĂŢĂM
 PLECĂM

Mai era necesar să ne naştem, odată ajunşi la Iubirea absolută?
Suntem celule vii, în refacere, nu avem nevoie de un brâu orgonic cu Shungit să ne vindecăm celulele pentru a continua traseul ăsta repetitiv, avem deja cheia în noi înşine.
Deţinem un vehicol luminos cu care putem accesa lumile invizibile nouă, dimensiuni şi realităţi nemaigândite, aşa cum puteţi vedea în imaginile de mai jos.


Dar nu de asta ne-am născut, nu pentru asta tot repetăm vieţi la rând, nu am venit aici pentru a ne pune aripile înainte de a învăţa ce e Omul.
Am venit aici să ne consumăm arderea, să reînvăţăm ce n-am ştiut a face la timpul ales, să ne găsim între noi şi să rezonăm întru Iubire.
Şi chiar dacă nu suntem pregătiţi pentru Marea Naştere, nu suntem departe de ea.
Nu suntem singuri în Univers, undele Doppler ne arată asta, rezonăm cu orice şi prin orice, fie lumină, sunet, totul este motric şi viu.
Cosmosul respiră odată cu noi, aflaţi sau nu sub efectul Doppler, Butterfly, Boomerang, Cluster, ş.a.m.d. sunt efecte sau subefecte care ne influenţează traseul realităţii în care am ales să ne naştem.
Dincolo de asta, trebuie să înţelegem odată pentru totdeauna lecţia pentru care ne tot naştem, pentru că la capăt de ea Iubirea suplineşte întreg circuitul universal.
Capacitatea cu care rezonăm, recunoaşterea sufletelor, deschiderea nostră spre viziune şi nou reprezintă - IUBIREA
Dorinţa de a ne agăţa unii de alţii din nevoia şi interesul personal - NU ESTE UN ACT DE IUBIRE!
Faceţi această diferenţă şi veţi reuşi să vă reîntoarceţi la voi înşivă, fără să vă mai prindeţi de cineva din afara voastră egoist, posesiv, cu frica de singurătate în braţe.
Nimeni pe acest pământ nu e singur, iar a nu fi singur nu îneamnă a trăi în doi, ci înseamnă a ne cuprinde pe noi înşine cu recunoaştere şi capacitate de dăruire.
Sună idealist, dar nu imposibil - priviţi în urmă cu sute şi mii de ani, dacă Iubirea ar fi fost ce aţi crezut a fi ieri, sau ceea ce credeţi a fi azi, cum de specia noastră nu s-a salvat până acum?
Răspunsul e în voi înşivă.
Încetaţi să vă mai agăţaţi unii de alţii!
Consumaţi-vă legăturile ancestrale fără să vă deviaţi de la calea voastră individuală.
Pământul a obosit să ne primească iar şi iar cu aceleaşi naşteri pline de erori. 
E timpul schimbării, e timpul să deschidem ochii mari şi să ne preţuim şansa de a ne întoarce...
"Acasă"
Haideţi să învăţăm întâi să fim "Om" - până la momentul în care ne vom lua zborul.
E atât de simplu... e nevoie doar de noi!

3 comentarii:

  1. :D
    şi atunci vom cânta "acel" cânt, ce va ridica şi capetele celorlalţi, prinşi în maelstromul ce îl va crea. şi vom rezona toţi ca nişte diapazoane perfecte ce suntem, lipiţi de materia curată de jos şi de lumina substanţială de sus.
    şi atunci cu privirea în noi, vedea-vom cât de aproape am fost în tot timpul acesta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca vrema aceea in care oamenii vor intelege de ce suntem cu totii aici sa vina curand...

    RăspundețiȘtergere