vineri, 7 februarie 2014

METEMPSIHOZA - TRANSMIGRAŢIUNEA CICLICĂ DE PURIFICARE A SUFLETULUI

După lunga perioadă în care am fost absentă din scrierile mele, un eveniment neaşteptat mi-a bătut la uşă şi a fost mai mult decât confirmarea lungilor mele căutări şi studii în ceea ce priveşte legatura sufletelor din diferite stadii de materializare.
Postarea de azi este doar o analiză pe marginea unor evenimente în lanţ care m-au dus la o mai bună interpretare a fenomenului transmigraţiei şi circuitul deloc cronologic al alegerii unui plan fizic.
Am scris despre asta cât mai concentrat în așa fel încât să acopere o arie vastă de informații privitor la fenomenul reîncarnării. 
Ideea de la care am pornit e una simplă despre care am mai scris în ultimile mele publicații: 
Efectul de tampon în circuitul întâlnirii noastre cu semenii.


ORIGINEA LUMII ESTE LA FEMININ



În 2012 am lansat la apă un studiu despre Teoria Androgină şi am propulsat originea lumii la feminin, acolo unde mandorla macrocosmică ia formă la nivel microcosmic ca fiind portalul perpetuării: ovulul, sămânţa, migdala.
Acest bumerang în formă sinusoidală de naştere în altă naştere sau de redevenire în altă formă nu este decât reprezentația clară a începutului şi sfârşitului la feminin, o capodoperă a unui Univers în refacere care în diferitele planuri de manifestare atrage după sine legături circulare şi purificatoare de expansiune a infinitelor realităţi.


UNIVERSUL CREATOR vs CREAȚIE


Femeia este marca microcosmosului, o manoperă egală universului în continuă expansiune, un portal desăvârșit spre trecerea lumilor în noile lumi, un mesager al arderilor ancestrale cu puternică legătură ombilicală între lumi.
Procesul materializării are în compoziţia lui conştiinţa supremă şi liberul arbitru, însă cea mai mare greşeală pe care oamenii o deprind este de a confunda procesul metempsihotic cu ceea ce alţii îl numesc a fi reîncarnarea în diverse stadii de materializare.


UN MIT SUFOCAT DE MANIPULARE

 KADMONUL - mitul primului om pe pământ.
 Este clar o alegere la Masculin: ADAM
O alegere care a schimbat universul tridiminesional al umanităţii în sisteme despotice şi dictatoriale care conduc lumea şi o direcţionează spre un război psihologic.

 Transmigraţia este fenomenul care nu presupune trecerea de la un regn la altul.
Suntem forme de energii evoluate și ne alegem un corp material care să poată incapsula sufletul la nivelul la care acesta se află la un moment dat.
 Nu putem vorbi despre o trecere de la om la un regn animal sau vegetal, indiferent cât de mult şi-ar fi dorit să  creadă asta Pitagora care nu consuma carne, pentru că în teoria lui exista credinţa cum că ar putea mânca un seamăn de-al lui.



Fiecare dintre noi, încă de mici copii ne alegem un partener de joacă sau ne naştem mai apropiaţi de bunici sau de mamă mai mult decât de tată şi vice versa.
Acelaşi sentiment se manifestă în circuite de ordinul simpatiilor sau antipatiilor de-alungul vieţii.
Iată de ce ne trezim cu o repulsie inexplicabilă faţă de cineva sau cu o admiraţie necondiționată față de altcineva.
Niciodată nu o să înțelegem de ce cuplurile aparent sudate se destramă pentru că unul dintre parteneri se îndrăgostește brusc de altă persoană, inexplicabil și judecabil pentru cei mai mulți dintre noi.
 Însă dincolo de puterea noastră de conșientizare stau legile nescrise ale legăturior de karmă, care volens-nolens te forțează să consumi aceste legături, aparent nepotrivite în anumite circumstanțe.


TIMPUL - O MĂRTURIE A REÎNCĂRNĂRII

 Brian L.Weiss în cartea sa: "O mărturie a reîncarnării" mi-a atras atenția cu un studiu personal pe marginea acestui subiect care aduce în prim plan problematica pervertirii mesajului pur în dogmele religioase și orice alt manuscris de factură ocultă, dar dezbate foarte concludent și fenomenul metempsihotic care ne urmărește peste tot, mai ales în relațiile noastre cu cei care ne întâmpină viețile.
 Anul 325 după Hristos este anul în care Constantin ce Mare și mama sa Elena au scos pasaje întregi referitoare la reîncarnare din Noul Testament și le-au distrus.
În anul 553 după Hristos, la marele Consiliu de la Niceea, al 2 lea Consiliu de la Constantinopol, a confirmat această acțiune pentru că acesta o vedea ca și erezie care evident nu făcea decât să creeze din biserică o verigă slabă de manipulare în masă.
 

 PATRIARHATUL STRIVEȘTE ADEVĂRUL

 Deși biblia a fost ciopârțită după bunul plac al unor capete religioase menite să controleze la nivel înalt, chiar și așa, au existat minți luminate precum Giordano Bruno care a fost ars pe rug de către clerii bisericești pentru viziunile lui libere dincolo de dogmă. 
 A fost printre puținii călugări, teologi și filosofi care a pus la îndoială înaintea capetelor bisericești virginitatea Mariei și a existenței altor forme de viață extraterestre. 
Se știe că sursa supremă de informații o deține VATICANUL, care ar dori să modifice natura unor informații scrise precum suflete evoluate născute din fecioare pe 24 decembrie precum Osiris și Horus în Egipt, Zoroastru în Persia, Aleides în Teba, Cadmus și Adonis în Grecia și multi alții.
Chiar și Clement din Alexandria, Origen și Sf. Ieremia au crezut cu desăvârșire în reîncarnare în pofida dogmelor bisericești care adoptau ca și în ziua de azi, ideea unei singure vieți și a nici unei alte vieți după moarte.


SUNTEM ACOPERIȚI DE PĂMÂNT
 ÎN LOC DE CER


Absurditatea cu care am fost educați să creștem și să ne formăm într-un sistem opac și dezinformat, a făcut din noi o sursă expusă pentru cei care conduc Pământul și se hrănesc din conștiința Geei.
La ora actuală suntem atât de îndobitociți să credem că pe vremea lui Iisus existau minuni și doar el le uneltea, iar în ziua de azi fenomene identice sau aproximativ similare ne trimit la metafizică, paranormal și ocultism, nicidecum la cosmicitatea nativă cu care ne plimbăm sufletele în atâtea materializări.
XENOGLOSIA - un fenomen des întâlnit  la copii și nu numai, copii care vobesc limbi moarte din punct de vedere lingvistic sau necunoscute încă nouă, precum cele Akkadiene/ Assyro-Babyloniane/ Sumeriene vorbite în Mesopotamia străveche. 

TRANSHUMANȚĂ META-LINGVISTICĂ


Am amintit despre asta pentru că am experimentat un fenomen xenoglosic într-o stare de transă, însă țin să menționez că acest fenomen se poate manifesta și în alte stări decât cele onirice. 
Poate fi o stare hipnotică activă sau pasivă sau chiar să vă treziți într-o țară care vă atrage și nu întâmplător vă atrage, în acel moment aflați că înțelegeți acea limbă autohtonă ba chiar puteți lega câteva cuvinte cu cei din țara de proveniență. 
O anumită pacientă a Dr. Brian L. Weiss care a trecut prin transă hipnotică vorbește despre coborârea pământului până la mare, teritoriu aflat sub denumirea de Kirustan (scriere fonetică) din Țările de Jos.


Ea povestește despre o tablă rotundă ca de șah cu găuri multe în care se înfig multe piese ascuțite.
Această manoperă vizuală a unui joc de Creator perpetuu care asistă fără intervenție la piesele menite să își facă mutarea pentru evoluție într-un circuit liber, deschis, de repetiție și revenire, cu același scop:  - de a ne învăța lecțiile pentru care ne-am născut, iar prin cunoaștere să ne apropiem mai mult de conștiința supremă, odată evoluați ne reîntoarcem în diverse forme pentru a-i pregăti și pe alții -  
Iată de ce apar cei numiți "maeștri' deși eu nu i-aș numi așa, pentru că adevăratul maestru se naște în interiorul nostru.
Nici o prezență mai evoluată n-ar putea să ne învețe cum să evoluăm dacă în noi înșine nu s-a trezit maestrul conștiinței proprii.


LEGĂTURILE ANCESTRALE 
SUNT LEGĂTURI PREZENTE DE CONSUM

Cele mai multe legături ancestrale sunt manifestări clare ale neiertării noastre față de o nedreptate făcută. 
Iată de ce ne naștem în planuri diferite de existență, decalați unii față de ceilalți, iar aceste planuri existențiale țin foarte mult de nivelul superior al conștientului, în funcție de cât de mult am evoluat și stabilirea inter-relațională a progresului speciei.
Aceste legături karmice nu fac decât să ne amintească revenirea la o anumită plată din trecut sau de ce nu, doar pentru a împărtăși cunoașterea noastră - legaturilor noastre, pentru că resurse există din plin să le putem răspândi.
Dependența de cineva până la gradul de psihoză sau obsesie care poate să ne conducă la gesturi necugetate, extremice, fără a ne putea explica crizele de posesie sau gelozie în exces este doar un exemplu din alte sute de exemple de acest gen.

STAREA DE COMĂ
 O CIOCNIRE ÎNTRE LUMI

Omul care trece printr-o stare comatoasă nu face decât să trăiască o stare de suspensie sau de "odihnă între planuri".
Aceeași stare de trecere fluctuantă între lumi se întâmplă și în cazul persoanelor care suferă un patalogism pe fond psihic, diagnosticat de către știința psihiatrică ca fiind o boală mentală.
 Atunci când un pacient suferă o traumă și se află pe masa de operație sub anestezie, pacientul va fi influențat în mare parte de remarcile chirurgilor.
 La nivel de subconștient pacinetul poate fi prezent ca și unul care trece în acel moment printr-o moarte clinică. 
Pacientul aude tot într-o stare determinată de regresie sau/și decorporalizare, în care corpul fizic rămâne pasiv dar vital, iar sufletul poate călători în afara lui.
Dacă chirurgii dau pronosticuri negative despre pacient, acesta își poate influența campul aurei protectoare și ca printr-un efect Placebo, poate fi autodistructiv.
 Dinpunct de vedere a unui om avizat care cunoaște deplasarea inter-dimensională regresivă, acesta va spune hotărât cum că: NU EXISTĂ BOLI PSIHICE - pentru că însăși psihiatria nu a reușit nici până în ziua de azi  SĂTRATEZE CAUZA, CI DOAR EFECTUL.



Iată de ce un schizofrenic, un autist, un bolnav suspectat de Alzhimer și alții  ca ei, care sunt diagnosticați cu demență, nu sunt decât suflete pasagere între lumi, care poposesc în diverse stadii de existență, iar uneori sunt prinși în lumea tridimensională a cogniției și a emisferei raționale, acolo unde ei nu mai pot da formă exactă a ceea ce trăiesc dincolo.
Aceasta inflexiune de sunet a vibrației și bipolaritatea la nivel uman, nu fac decât să ne pună într-o dilemă existențială fără direcție.
Însă ceea ce noi nu înțelegem la nivel uman nu ne dă dreptul să le judecăm ca fiind ceva nelumesc sau nebunesc, doar pentru că nu dispunem de uneltele necesare unei mai bune empatii de ordin metafizic.

 NU URÎ CRIMINALUL - URĂȘTE CRIMA


Nu avem nici un drept să întrerupem karmele semenilor indiferent de CRIMA comisă la nivel terestru, nu avem de unde ști pentru ce s-a comis acel act și care a fost plata karmică la rădăcină.
Cei care aleg să ucidă sau să pedepsească cu moartea pe cineva, nu fac decât să plătească în altă dimensiune în nivele cu mult scufundate, unde părăsirea trupului nu-i va conduce spre lumina care vindecă sufletul, ci îl vor înemnița sau bloca inter-dimensional.


RĂSPLATA VIEȚILOR STĂ ÎN FAPTE


Orice faptă care nu survine din egoism și este rezultatul unei implicații desăvârșite și necondiționate este o răsplată și o finlitate a tot ceea ce ai avut de plătit în trecut.
Omul nu vrea să înțeleagă că singura recompensă pentru faptele sale din viața prezentă pâna la o alta viitoare o reprezintă însăși NAȘTEREA - care nu este decât o șansă prin care își poate reface matricea spirituală. 
Cu cât ducem mai multe vieți cu atât avem mai multe lecții de însușit, care nu au fost îndeplinite la momentul respectiv.
Noi nu ne-am născut pentru păcatele noastre, ci pentru iubirea din noi care vindecă MIEZUL SUPREM al conștiinței umane de-alungul materializărilor.
                                     

ÎNTÂLNIREA SUFLETELOR
O ȘANSĂ A IERTĂRII DEFINITIVE

 Întâlnirea sufletelor în diverse dimensiuni are la bază un circuit bine delimitat înainte de alegerea vieții în care au hotărât să se regăsească. 
Este foarte important să nu forțezi algerile prin chemarea unor suflete sucombate deja cu ajutorul unui medium, prin metoda de channeling.
Această metodă poate aduce cu sine și alte forme de energie de joasă vibrație care se manifestă ca și un transfer energetic sau o posesie energetică, ce se întâmplă adesea într-o procedură hipnotică.
Nu este indicată nici hipnoza, nici chemarea spiritelor din alte dimensiuni.


COPACUL VIEȚII E ÎN NOI

Prin aceste metode forțăm anumite limite pe care legile umane le interzic, nu întâmplător.
Suntem incapsulați într-o formă finită pentru a fi protejați de orice portal deschis în afara noastră.
Încă nu avem toate elementele armonice în noi înșine ca să putem echilibra universul diverselor forme de energii care ne pot atăca cu ușurință.
Abia dacă învățăm lecția umanității și nu suntem tocmai premianți la asta ca să putem forța cosmicitatea din noi înșine.
Ne întâlnim dușmanii din alte vieți sau prietenii adevărați pe măsura faptelor noastre anterioare și vom atrage în aceeași măsură persoane care ne vor sprijini sau ne vor pune piedici de-alungul vieții.


 7 PLANURI COSMICE 
DINCOLO DE RĂZBOIUL SFERELOR



 Fiecare plan dimensional are mai multe nivele de percepție.
 Cosmicitatea din noi nu se produce haotic, orice plan de materializare va ține cont de legile acestor nivele.
Cu cât sufletul călătorește la un nivel net superior cu atât aria de percepție a planurilor din care a venit va fi mai largă.
Amnezia dintre planuri apare la forme de energie medie sau mai puțin evoluată și se găsește cel mai des în planurile tridimensionale în care ne aflăm și noi oamenii.
  • PLANUL AMINTIRILOR - cei care au acces la vizualizarea retroactivă în acest plan sunt sufletele mult mai evoluate care pot deschide diverse porți spre viețile trecute. Noi îi numim MEDIUM pe cei care au acces la lumile invizibile nouă.

  • PLANUL TRANZIȚIILOR - în acest plan ne hotărâm ce luăm cu noi în următoarea viață, de aici și trăsăturile dominante pe care le avem în fiece viață, precum: lăcomia, pofta trupească, oportunismul, invidia, parvenirea, înșelăciunea și nu în ultimul rând viciile. Dacă ele nu se consumă și nu sunt rezolvate, le vom lua cu noi în următoarea viață.
 

A se înțelege că formele de energie care ating un nivel de conștiință și dispun de un liber arbitru nu se vor materializa în nivele inferioare precum regnul vegetal sau animal.
Reîncarnare nu înseamnă materializare în orice formă, ci doar în cea conformă nivelului superior sau inferior în care ne găsim.
Animalele se pot reîncarna în animale, omul în oameni, iar ființele din alte sfere de materiallizare vor lua forma materială propice conștiinței lor.
Pe Pământ există forme de energie evoluată care pot lua formă umană chiar dacă nu respectă legile umanității, dar Creatorul Omului niciodată nu va decădea ființa umană la un regn animal sau vegetal dacă acesta dispune de o conștiință divină și are dreptul la alegere.
 Suntem forme de energie în continuă evoluție și indiferent că luăm formă umană pe acest pământ sau alte forme de materializare pe alte sfere, vom exista în continuu proces de învățare a diverselor legi ale Universului, pentru a trăi pacea în alt plan, acolo unde omenirea nu va distruge echilibrul naturii - al firescului.
Atunci când toți vom atinge același nivel vom păși spre mai înaltul altor lumi. 
Până atunci avem încă de învățat al 3 lea plan dimensional al umanității, care de sute și mii de ani ne este încă străin, apoi putem să îndrăznim a face un mare "jump up" în alt plan de evoluție spirituală.





,Nu este un semn de sănătate să fii bine adaptat la o societate profund bolnavă.''
Krishnamurti

O VOCE DIN ALTE LUMI





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu