miercuri, 18 ianuarie 2012

HOST pentru blogul THE UGLY TRUTH

 Mulţumesc  Aztin jib Zarak!

 Şi tuturor minţilor treze ce-au mai rămas în ţara asta, celor care VĂD, ŞTIU  ŞI  SE CAUTĂ ÎNTRE EI

Un blog care are multe de spus:

SURSA POSTARII DE MAI JOS - CLIC AICI


designed by Natti Mhar 

 

Judecata de Apoi e Inapoi la Judecata


Au pus borfasii mâna pe putere,
O hoarda criminala si spurcata.
Popor român, ca România piere,
Comoditatea ta e vinovata.

Au pus borfasii mâna pe putere,
Cloaca de-abjecte lipitori livide.
Popor român, când România piere,
Opune-te puterii ce divide.

Au pus borfasii mâna pe putere,
Adunatura cu purtari cupide.
Nu contempla când România piere,
Popor, la arme, nu te sinucide!

Au pus borfasii mâna pe putere,
Si tara noastra-acum e colonie,
Popor român, când România piere,
Refuza sa platesti borfasilor simbrie.

Au pus borfasii mâna pe putere,
Marea finanta va distruge Terra.
Popoare, puneti mâna pe junghere!
Bogatii fac ravagii ca holera.


Peste tot deciziile bramburistice din ultima vreme ii fac pe romani sa creada ca Justitia va face dreptate doar la JUDECATA DE APOI !


Spre deosebire de altii, noi suntem persecutati  de catre  nationalitatile conlocuitoare.

In primavara anului 2004, cineva a fost sunat de un domn Soica sau Stoian din partea D-lui Petre Roman.
Acesta din urma infiintase un partid FORTA...... si  domnul a intrebat daca se vrea a se ajuta la organizarea  acestui partid in Ploiesti. Am refuzat din toate motivele posibile, sanatatea,  volumul mare de munca si  faptul ca se vedea ca nu avea nici o sansa de a intra in Parlamentul Romaniei.
Cu tot succesul d-lui Petre Roman la croitoresele de la APACA, nu se poate trece cu vederea startul pe care l-a dat la demolarea industriei si economiei noastre, in frunte cu Ion Iliescu. Primul semnal a fost cand a spus ca industria romaneasca este doar o gramada de fiare vechi.
Nici o armata de ocupatie dusmana noua, nu ar fi putut sa faca atata prapad in tara noastra ca aceasta banda din esalonul 2 al lui Ceausescu.
Dupa razboi in 1946,  Romania platise deja datoria de razboi catre URSS, dar ce am avut a face ? Am platit pana in 1964, cand  Ghe. Ghe. Dej a refuzat sa mai plateasca rusilor  si a  pus  robinet la conducta de petrol. Dupa cum bine stiti a fost chemat la Moscova, cazat(izolat) la 25 km. de Moscova si in urma vizitei a facut in scurt timp cancer. Variantele le stiti mai bine ca mine, ca a fost  tinut acolo ca sa fie radiat, ca a plecat acasa cu un obiect pe care la pus in spatele biroului si ca si acela  i-ar fi provocat iradierea si multe altele. Important este rezultatul vizitei la raport la Moscova, ca nu a mai vrut ca Romania sa plateasca in continuare o datorie  de camatar si a  cerut retragerea trupelor rusesti din Romania, l-a costat viata.
Ce vreau sa spun este ca, nici atunci Romania nu a fost ingenunchiata ca acum.
Nici rusii nu ne-au luat totul.
Acum am pierdut ca dupa cea mai mare  pierdere militara, am fost ingenunchiati si daca nici acum in al 13-lea ceas nu ne trezim, dorinta dusmanilor s-a realizat.


Rog sa se inteleaga ca se doreste stergerea tarii noastre de pe harta lumii, care este considerata "O  AMARATA DE TABARA DE TIGANI, PUTIN MAI MARE".
In aceasta " tabara de tigani " suntem bagati prin generalizare cu toti !
Adica turci , unguri , romani , tatari , tigani , chinezi , mongoli , filipinezi , tot ce misca'n tara asta , este considerat TIGAN ???

Economia nu mai exista,  ungurii se autostapanesc pe  meleagurile natale vechi de mii de ani, tiganii care au primit locuinte sociale au devenit proprietari cu drepturi depline, toti imbecilii primesc pensii de boala numai pt. ca  spaga merge,  facultatile sunt pline de semianalfabeti unii cu acte de debili mintali, asta ca sa nu ramana  profesorii fara slujba. Mai ales ca poti merge la facultate si fara bac(nu stiu daca s-a legalizat acest procedeu).

Oamenii, la mijlocul vietii, (care ar putea schimba situatia in  tara), circa 3,5 milioane au plecat  in lume ca sa cistige un ban  meritat si aici au ramas  numai cei  multi,  bolnavi, fara vointa traind din expediente. Patura intelectuala  spre care trebuie sa ne  uitam este mica dar, la alegeri in ei trebuie sa ne punem nadejdea, caci ei se vor descurca mult mai bine cu votul pe 6-7 buletine. Daca nu se va  fura votul, cei analfaberti, semianalfabeti, tiganii si  debilii mintali, nu vor reusii sa  valideze toate buletinele de vot. Nu sunt rea, spun numai adevarul. Daca pot face ceva cei inteligenti, au ocazia sa o arate. Sa  faca in asa fel ca nici un vot al lor, sa nu fie invalidat. Si furtul voturilor sa fie cat mai mic. In rest pana in noiembrie e  mult si indemnul ca  datoria noastra  este sa supravietuim, nu este de bun augur.
Timpul este lung pentru ca, dusmanii nostrii din interior si din exterior sapa la temelia sanatatii si existentei noastre zi de zi. Dar vorba poetului :" bucurosi le-om duce toate, de e pace de-i razboi ".
Asa ca  sa ne ascutim mintea, sa ne cimentam in suflete patriotismul si sa dovedim ca nu suntem doar niste mamaligari, care nu am fost in stare sa ducem mai departe  revolutia inceputa de agenturile straine si  am transformat-o intr-o lovitura de stat, a  esalonului 2 al Romaniei. Adica am lasat sa faca ce vor. O mare  prostie au facut-o  societatea civila, in frunte cu intelectualitatea care, imediat in 1990, au spus ca ei se dau la o parte si lasa putrerea cu toate deciziile ei pe mana " politicienilor."
Asta a fost tot ce au asteptat hienele(nu cred ca  era alta sansa, dar macar era o opozitie care arata ce ni se pregateste), ca au inceput devalizarea tarii care, continua si astazi prin datoriile uriase  care ii va cocosa si pe urmasii, urmasilor nostrii.


Nu uitati, dupa maturarea mafiei de la conducerea tarii, sa facem referendum ca sa nu platim aceasta excrocherie, ca datorie a peste 120 de miliarde pe care, nu le-a vazut nimeni, intre finantele internationale si calaii tarii, pusa la cale pentru noi ca experiment.

Curaj !!!
Sa luptam pentru  existenta si pentru cauza noastra.
SA NU  LASAM LASITATEA SA NE CUPRINDA, FARA  NICI O OPOZITIE. SA NU FIM DUSI LA TAIERE CA ANIMALELE.
AM INCREDERE CA ATI INTELES.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu