marți, 11 octombrie 2011

COPIII INDIGO versus COPIII DE CRISTAL


DESPRE COPILA ALBASTRĂ 
SAU 
COPILA INDIGO
 Dedic acest post acelor suflete înalte care se regăsesc în cele scrise mai jos. 
Fie că sunteţi copii de foc, copii ai soarelui, copii delfin, copii celeşti, copii indigo, copii cristal, sau viitori copii curcubeu, nu sunteţi singuri, poate doar răspândiţi peste tot. 
Celestine


Când am redeschis acest blog am plecat de la ideea, cum că orice răspuns vine la noi, dacă ştim să cerem în astral şi dacă punem întrebarea corectă, ni se va răspunde corect. 
Am ales blogosfera, fiind un portal deschis spre cei interdimensionali ca şi mine.
Prin cei de aici am primit o parte din răspunsurile cerute, am deschis porţi de demult, am îmbrăţişat îngerii din om şi oamenii-înger, dar mai ales am creat o punte spre cei care au ales să se trezească. Două dintre sufletele care mi-au vorbit despre Copila Albastră au apărut aici, ca fiind o confirmare a ceea ce noi oamenii legăm din trecut, a ceea ce recunoaştem în semenii noştri.Am primit cu căldură şi iubire, răspunsuri despre Copila Indigo, despre cum sunt percepută de anumite suflete aici, despre prezenţa Razei Violet în viaţa mea şi caracteristicile ei.
Faptul că sunt sub aripa lui Mihail are o mare legătură cu pseudo-numele ales şi pentru că foarte mulţi dintre voi m-au întrebat de ce am ales Celestine, de ce albastru, cerul, pătura de lumină violet şi de ce toate stau deasupra lumii mele materiale, am hotărât să postez cât mai multă documentaţie despre ce înseamnă să fii un copil Special, un copil Indigo şi despre ce înseamnă Arhanghelul Mihail pentru Copila Albastră.

  
Îngerul dreptei Judecăţi,  
Cel asemenea lui Dumnezeu


Raza Albastră a Protecţiei.
Principiul guvernator: Rezonanţa sinelui, înţelepciunea.
Tema de insuşit: comunicarea, exprimarea, protecţia, manifestarea creativă, accesul la planurile superioare ale existenţei, conştiinta pură, starea de receptivitate faţă de lumile superioare, elevate, subtile; trăirile transcendente, detaşarea de egoism şi de trăirile supuse celor cinci simţur
i; sentimentul atemporalităţii.
Chakra corespondentă: Vishuda. 
 
TRĂSĂTURI CARACTERISTICE: 
 • Ei vin în această lume cu sentimentul că sunt de viţă nobilă (şi adesea se şi comportă în acest fel).
 •   Au sentimentul că „merită să fie aici” – şi sunt surprinşi că ceilalţi nu gândesc la fel.
 • Preţuirea de sine nu e o problemă pentru ei. Adesea le spun părinţilor „cine sunt ei”.
 • Au probleme în a accepta autoritatea absolută (autoritatea care nu dă explicaţii şi nu oferă posibilitatea de a alege).
 • Pur şi simplu, ei nu vor să facă anumite lucruri; de exemplu, le este foarte greu să aştepte la coadă.
 • Se simt frustraţi când sunt încadraţi în sisteme bazate pe ritualuri şi care nu necesită gândire creativă.
 •  
 • Adesea văd modalităţi mai bune de a face ceva – atât acasă, cât şi la şcoală – ceea ce îi face „spărgători de sistem” (nonconformişti faţă de orice sistem).
 • Par antisociali, dacă nu sunt printre cei la fel cu ei. Dacă nu există în jurul lor şi alte persoane cu acelaşi gen de conştiinţă, adesea se interiorizează, considerând că nici un om nu-i înţelege. De cele mai multe ori, le este extrem de greu să suporte şcoala, ca organizare socială.
 • Nu reacţionează la impunerea disciplinei pe bază de „vină”, (de genul: „Aşteaptă până vine tata acasă şi află ce ai făcut”.) 
 • Nu au reţineri când e vorba să vă spună de ce anume au nevoie.   
 • -> vezi sursa

Ei sunt Podul curcubeului!
 Biblia îi descrie ca fiind "Mesagerii Apocalipsei" (mesagerii din perioada sfârşitului de veac), "Vitejii Domnului" din marea şi ultima bătălie a sfârşitului vremurilor, iar ştiinţa îi numeşte "Copiii Indigo". 
Este vorba de fapt despre aceeaşi entitate povestită, descrisă şi definită cu alte cuvinte... Şi cum ceea ce vine din mai multe surse este valabil şi genuin, este timpul ca toţi să ne deschidem ochii şi să privim mai bine în jur... 
Există semne, există argumente raţionale, există asemenea oameni printre noi. Planeta noastră strigă şi geme din princina instaurării noi energii, dată de marea lucrare a evoluţiei omeneşti pe care o desfăşoară Duhul Sfânt în acest moment pe pământ... în viaţa aceasta şi printre noi toţi.
  -> vezi sursa


Un Copil Indigo este acel copil care prezintă un set nou şi neobişnuit de atribute psihologice şi are un model comportamental care nu a mai fost studiat până acum. 
Copiii Indigo sunt generaţia viitorului. Ei, cei etichetaţi de părinţi, profesori, medici ori psihologi, ca fiind: ba cu capu-n nori, ba prea agitaţi, ba geniali, ba obraznici, uneori de neinţeles. 
 Acest model conţine factori unici, comuni tuturor, care sugerează că cei care au contact cu ei (în special, părinţii) trebuie să schimbe modul de a-i creşte şi de a se ocupa de ei, pentru a ajunge la un echilibru.
A ignora asemenea modele comportamentale noi, înseamnă să creăm în mintea acestei vieţi noi şi preţioase potenţialul unui dezechilibru şi al unei frustrări. Subiectul care ar trebui să ne preocupe pe noi ar fi identificarea, descrierea şi validarea caracteristicilor unui Copil Indigo.


Copiii Indigo si de Cristal nu numai ca gandesc si se comporta diferit fata de predecesorii lor, dar sunt diferiti si spiritual. Corpurile lor subtile sunt mult mai dezvoltate si sunt conectati in mod diferit. 


Deoarece, ei reprezinta urmatorul pas in evolutia umana , ei poarta in aura lor semintele unei noi si importante energii care se naste pe planeta.
Este bine cunoscut de catre oamenii de stiinta ca fiecare om are o mare parte din creier si capacitatea ADN-ului nefolosita sau pentru care ei inca nu gasesc utilitate. Acest "surplus" de ADN este chiar considerat lipsit de valoare. Totusi nu este o capacitate libera sau nevalorificata, ci este potentialul uman innascut care asteapta sa fie activat.
Fiecare fiiinta umana de pe planeta are aceasta capacitate innascuta de capata viata la potentialul complet. In metafizica, descriem aceasta capacitate Modelul Ingerului Uman. Oamenii la origine au fost desemnati sa aiba o constiinta completa a esentei lor divine si origini lor angelice. Insa, ca parte a explorarii densitatii 3D, ei au fost de accord sa fie deconectati de la aceasta inalta constiinta pentru o vreme. Aceasta a avut ca efect faptul ca o parte a modelului sa fie decuplat, pentru a permite accesul acestei faze a evolutiei in aceasta densitate.Acum insa, oamenii sunt gata sa se reconecteze, pentru ca au parcurs intreaga experienta a densitatii 3D. Suntem gata sa ducem aceasta experienta cu noi, "acasa" la sinele nostru angelic. Suntem gata sa ne reconectam, iar copiii Indigo si de Cristal sunt generatia de transfer. 
S-au nascut cu modulul angelic complet conectat si sunt gata de drum!


   
Copiii Indigo se nasc cu cele 13 chakre activate. Misiunea/Rolul lor este sa fie "bombe de sistem" , asa ca energia lor este centrata pe lumea exterioara. Ei se folosesc de curgerea intensa a energiei kundalini pentru a simti /a experimenta lumea si modifica energiile dense si cristalizate. Acesti ingeri umani au nevoie de energia lor hiper-dinamica pentru a distruge si schimba vechile structuri si densitati ale experientei umane 3 D. 

"Mânia tipică" copiilor Indigo este expresia acestei energii centrate pe a distruge vechiul sistem si sa curete vechile energie.
Copiii Indigo au nevoie sa fie ajutati sa inteleaga si sa-si echilibreze curgerile de energie si nu sa fie "târiţi" intr-o normalitate cu medicamente ca Ritalin si Prozac.
Acest tip de medicatie doar ii face sa se "detaseze" de modelul lor "inger uman" si sa-i "intepeneasca" in modelul 3D.


INDIGO VERSUS  CRISTAL
 Multi Indigo se transforma acum in starea de Cristal , pe masura ce munca lor se apropie de sfirsit . Ei devin acum noii Copii De Cristal. "Ingerul Uman " de Cristal a venit acum sa ne aduca experienta dragostei, a pacii si armoniei pe planeta, deci de aceea aceste fiinte nu au nevoie de acea focalizare puternic exterioara a Copiilor Indigo. Ei in schimb incearca sa echilibreze energiile inalte si joase ale structurilor.

Incetinirea in dezvolatare a multor copiii de Cristal este mai mult o expresie a nevoii de focalizarea a energiei lor kundalini intre constiinta 3D si 4D, si a starilor de constiinta angelica multidimensionala.
Adultii care desfasoara programe de activare si ascensiune invata de asemenea sa lucreze cu un tip diferit de energie kundalini care este mult mai intensa si puternica, si invata sa-si echilibreze energia intre cele 13 chakre. Toti oamenii au acum sansa de-si activeze cele 13 chakre ale modelului "ingerului uman".
  -> vezi sursa


Copiii Indigo sunt copiii de excepţie care au venit pentru prima dată pe pământ în jurul anilor '60 (aceştia sunt primii veniţi şi foarte puţini la număr), urmând ca în anul 1977, pe baza numeroaselor cercetări actuale, să fie înregistrat un număr mai consistent, dar deja de la începutul anilor '80 (în special din anul 1983), să vină ca o armată numeroasă şi pe întreg pământul.  
Ei sunt atât de deosebiţi de ceilalţi copii de până acum, încât părinţii, profesorii şi medicii trebuie să se adapteze şi să înveţe cum să se comporte cu ei şi cum să-i înteleagă.
 
 INADAPTAŢI, ÎN EXILUL LUMII 
  SE SIMT ÎNTEMNIŢAŢI ŞI NEÎNŢELEŞI

           Copilul Indigo este o fată sau un băiat care prezintă un set de atribute psihologice noi şi neobisnuite, relevând un model de comportament ce nu a mai fost studiat până acum. Acesta conţine factori UNICI, care impun părinţilor şi profesorilor să-şi schimbe strategia educaţională faţă de aceşti copii, pentru a-i sprijini să obţină echilibru şi armonie în viaţă şi pentru a-i ajuta să evite frustrările.

  
 INTELIGENTI, CREATIVI SI „INDISCIPLINATI”
Acesti copii au un nivel de mandrie foarte inalt si o sensibilitate deosebita. Sunt inteligenti, sensibili, creativi, „indisciplinati“, nu au orientare in spatiu, se plictisesc foarte usor si se opun autoritatii daca nu sunt indrumati in mod corect.
„Ei au mereu nevoie de adulti stabili din punct de vedere emotional, pentru ca orice dezechilibru le face rau. Intotdeauna invata de pe pozitia celui care vrea sa exploreze si niciodata nu vor memora in mod mecanic“, a spus Monica Visan, profesor si psiholog care se ocupa de Copiii Indigo.

 
LUMINEAZĂ LUMEA 
Pentru ca sunt deosebiti, Copiii Indigo (numiti astfel datorita culorii predominante a aurei, caracteristica persoanelor la care cel de-al treilea ochi, responsabil cu intuitia, este deschis) sunt in stare sa simta suferintele celor din jur. „Exista cativa pasi pe care-i fac. In primul rand, manifesta empatie fata de persoana de langa el. 
Daca aceasta are o problema, Copilul Indigo va incearca sa se detaseze, deoarece nu poate ajuta daca se simte rau si deprimat, urmand ca apoi sa intervina compasiunea“, a spus profesorul Mosche Zamurovich.
Copiii Indigo au venit in lumea aceasta pentru a ne ajuta sa depasim problemele majore. Ei sunt aici pentru a lumina lumea si pentru a ne ridica la un nivel superior de vibratie (fota inalta) si a ne invata sa traim in armonie cu tot ce ne inconjoara. Unii copii care sufera de autism si cei cu sindromul Asperger provin din randul Copiilor Indigo.

COPII SPECIALI:  
 • COPIII DELFIN
 • COPIII SOARELUI
 • COPIII CRISTAL
 • COPIII INDIGOU
 • COPIII CURCUBEU 
 • COPIII DIAMANT
 designed by Cosmin Molosit

DISPAR CAND ISI INCHEIE CICLUL KARMIC
Copiii Indigo sunt foarte sensibili la tot ce inseamna stres si poluare, suferind cel mai adesea de alergii. „Exista douasprezece simptome Shaumbra (care inseamna familie si prietenie profunda) care se manifesta la un om Indigo. In primul rand corpul poate manifesta durere in zona cefei, a umerilor si a spatelui. Acest lucru se datoreaza schimbarilor intense ce apar la nivelul ADN-ului, pe masura ce samanta lui Hristos se trezeste din interior.


Apoi se poate intampla sa planga fara motiv, sa duca o intensa autoconversatie sau sa aiba o dorinta intensa de a merge ACASA, adica de a parasi planeta. Aceasta senzatie apare mai ales cand respectivul om Indigo si-a incheiat ciclul karmic“, a continuat profesorul Zamurovich.
Dupa Copiii Indigo, peste vreo sapte-opt ani vor veni si Copiii de Cristal care vor aduce cu ei vibratia cristalelor pentru vindecare. Ei vor incerca sa restabileasca ordinea si sa aduca armonia, pacea pe Pamant. Pentru a continua ciclul, vor urma Copiii Curcubeu, care vor fi cu 200-300 de ani mai avansati decat noi.
-> vezi sursa
 

 • Feel like accomplishing greater purposes in life, but feel the world isn’t set up for their kind, and rejects them/ they reject  it
 • Shows a huge, seemingly spiteful rejection for stratified and dogmatic religions such as Christianity, Judaism or Islam.
 • Are/feel wise beyond their years.
 • Have trouble following orders and/or conforming to the ways of society.
 • Feel out of place.
 • Perceive the world different than most people.
 • Have a strong intuition.
 • Feel misunderstood when they try to talk to people about what’s  real.
 • Feel like kings/queens.
 • Feel superior.
 • They are truth seekers.
 • Feel like they were born to accomplish great things in life.
 • Feel isolated and alone in their paradigm or beliefs.
 • Feel very close to their biological mothers, "a friend" almost.Feel anti social unless they are with people of like mind.
 • Are emotionally sensitive, even though they don’t show it.
 • Had/Have a difficult childhood.
 • Feel disempowered by too much authority.
 • Are vegetarians or limit their meat consumption.Feel a huge sense of loyalty to said name.
 • Often have vivid dreams.
 • Day dream a lot.
 • They find themselves angry or frustrated for no apparent reason/mood swings.
 • A good taste in music.
 • They like quality.
 • Attracted to ancient Greece/ Macedon/ Summeria or any other unique ancient civilization.
 • Creative and artistic or highly intelligent.
 • Overly sensitive and/or closed off and separated from the world around him.
 • Get sick very easily.
 • Never get sick.
 • Refer to people as "Humans."
 • School and home work is especially frustrating.
 • Spoke of different lands or diseased people when he was little.Iron will.
 •  
 •  
 • Strong character even scary or imposing presence.
 • Respond to the word Seraphim, Shamayah.
 • Talk of past lifes when young, but forget as they grow older.
 • The Indigo has a reputation for possessing really deep blue eyes, this however is not always the case.
 • Often times, it is hard to tell wether the indigo is a boy or a girl, an adult or a young child.     
 • Are extremely touchy about personal space, sense of property and privacy.
 • Tend to move or walk slow, as if moving through water.
 • Simply being near an indigo for a moderate period of time tends to lead to a change of perspective, spiritual or otherwise.
 • Hide from people during their early years, ages 1-4.
 • A very prominent Indigo writer describes the indigo presence as; "when you are around the indigo, one gets the feeling of being in the presence of someone with considerable authority, yet, in reality they are teenage children that possess none."


   

  când ţi se taie suflarea... 


  22 de comentarii:

  1. Extrem de interesant articol.
   Felicitări pentru această minunată preocupare. În Har.

   RăspundețiȘtergere
  2. Cu tine si la tine ne simtim acasa!Cred ca e mai mult decat si-ar putea dori oricine.Minunea se intrupeaza iata si sunt norocoasa ca te simt.Habar n-ai cat de mult mi-ai oferit!Multumesc pentru tot!

   RăspundețiȘtergere
  3. ...Frumos blog...si bun ca un balsam.Acum l-am descoperit.Sau...a venit el la mine.

   RăspundețiȘtergere
  4. veniţi ori în venire coloraţii,
   ei, poate doritorii să mă vadă,
   eu, umbră străduită n-am să-i văd,
   de prea înalt, adjudecat de alţii.
   dmd.

   ...mi-a plăcut ce-am citit.

   RăspundețiȘtergere
  5. sufletul e un jar albatru, spiritul e un jad, corpul ce poate fi? raza albastră pe care vibraţia cristalului o poartă peste arderea jarului înspre manifestare.
   tu ştii foarte bine asta şi manifeşti până dincolo toată lumina albastră. dar lasă-te şi tu să arzi, numai aşa, acceptând poţi detzveli yidul de alabastru ce ai clădit, ce cu toţii clădim.
   namaste!
   cele mai calde urări şi dansul ploii albastre printre fumul dintre copaci.

   RăspundețiȘtergere
  6. E vorba de desteptare, de iluminare, exista de cand exista omul. Oamenii de genul acesta trebuie sa aibe mare grija fiindca se poate ajunge usor la tulburari psihice fara o indrumare adecvata. Sa ai capacitatea si sa nu ai pregatirea este periculos.

   RăspundețiȘtergere
  7. Florin@
   Pregatirea o ai, ptr ca te nasti cu ea.
   Problema e ca te nasti intr-o lume nepregatita, si am fost rejectata de N ori in sistemul asta opac.
   Iti trebuie oameni luminosi si deschisi in jur, iti trebuie multa iubire ca sa iti faci loc printre decalaje.
   Trezirea nu vine prin altii, din afara ta, ci din tine!
   Ganduri curate.

   RăspundețiȘtergere
  8. De cate ori trec pe` aici...uit sa mai plec...:)

   RăspundețiȘtergere
  9. Ma regasesc in aceste divine cuvinte parca scrise cu lumina unui inger ce reflecta insusi Universul.Multumesc pentru aceasta minune ce s-a ivit in calea mea si mi-a largit orizontul si mica mea lume.Acum nu ma mai simt singura si neinteleasa,dar mie teama sa le zic altora despre ceea ce simt,pentru ca stiu ca nu vor intelege.Nici macar parintilor mei nu le pot zice,ei o sa spuna ca sunt prostii si ma vor rani.Am doar 14 ani si viata mea a fost destul de dificila.De cateva luni m-am mutat in Italia cu parintii mei,dar mie foarte dor de casa.Sa stiu ca in tarea mea natala exista astfel de suflete luminate ma consoleaza si spun aceste cuvinte din toata inima.Inca odata multumesc pentru ca mi-ati luminat mintea si continui sa merg pe calea mea.Cu tot respectul,Andreea.

   RăspundețiȘtergere
  10. Andreea@
   Daca doresti sa comunicam despre "ceea ce esti" si ceea ce reprezinti, cauta-ma pe id-ul: celestinemihaela@yahoo.com

   Te cuprind cu iubire,
   NU ESTI SINGURA!

   RăspundețiȘtergere
  11. Buna ,bine te-am regasit!
   Petronela este numele meu!
   Desi id-ul tau era directionat catre Andreea,mi-am permis si eu sa iti adaug id-ul in lista mea de prieteni si ti-am lasat si un mesaj pe messenger!
   Mi-as dori si sper sa putem comunica mai multe referitor la acest subiect, bineinteles in limita timpului tau disponibil!
   Tot binele din lume fie cu tine , multa pace si iubire!

   RăspundețiȘtergere
  12. Bine-ai sosit in lumea violet.
   Ti-am raspuns deja pe messenger.
   Aripile cu tine.

   RăspundețiȘtergere
  13. Fascinant si interesant blog!Esti cu adevarat magnifica:)Lumea violet si tot ce tine de ea ma fascineaza de multa vreme:)ma regasesc in tot..desi nu stiu daca imi voi gasi vreodata locul cu adevarat si fericirea ca sa ma exprim si asa;)E frumos sa fii indigo dar si dureros de multe ori.Lumea nu prea te accepta asa cum esti:(ptr.cei mai multi esti un ciudat(ciudata)si lista continua...dar nici nu mai conteaza acest aspect cind tu stii cine esti cu adevarat si mai alesc cu ce anume rezonezi in aceasta viata.Pe cit de simplu,pe atit de complex.Cineva acolo sus ne iubeste si asta e cel mai important:)restul nici nu mai conteaza.Iti multumesc ptr.tot:)O sa revin mereu cu mult drag.Lumina,incredere si iubire va doresc la toti!

   RăspundețiȘtergere
  14. Te îmbrăţişez cu inima !

   RăspundețiȘtergere
  15. Nu exista o ordine a ciclului Indigo - Cristal - Curcubeu - Diamant - Stea. Ei (noi) venim aleatoriu in perioada aceasta de exemplu Bunica mea (80 ani) este stea mama (45 ani) este stea eu sunt indigo de gradul 3 (26 ani) sormea este cristal (25 ani)unul din copii mei este indigo de gradul 1(9 ani sindrom down) iar celalalt este Diamant (6 ani). cu abilitati de domeniul fantasticului vede vorbeste aude ingerii. ... si ma opresc aici . :)))) Planeta trece intr-o alta dimensiune.

   RăspundețiȘtergere

  16. Draga mea Anonima@ in primul rand daca aveati o raza de lumina violet, nu v-ati fi ascuns numele. In alta ordine de idei..pamantul este bantuit de COMPLEXUL MESIANIC in special al mamelor care isi doresc ca copiii ei sa se nasca cu diverse capacitati extrasens. Este adevarat scumpa Doamna ca planeta isi deschide portile catre alte dimensiuni, ea nu trece nicaieri, tot aici sta sarmana, omul insa are capacitatea deschiderii spre alte universuri, insa.. exista ciclicitate chiar daca nu va doriti sa auziti asta. Iisus a venit in Varsator nu intamplator si a fost un copil al Soarelui, cristalele nu apar in 3D scumpa Doamna... tocmai ptr ca planeta are nevoie sa se curete pana acolo. Va inteleg dorinta ca tot arborele Dvs sa fie violet, cristal, diamant si alte cele, dar lucrurile nu stau tocmai asa. Char daca copiii Dvs au deschidere si extrasens, nu asta inseamna sa fii Indigo si pana la urma nu calificativele ne fac receptivi la supra-dimensiuni. Din pacate, omul nu vrea sa inteleaga ca toti avem universul in noi insine si adevarata Iubire din noi nu are ierarhie sau titulaturi. O zi minunata va doresc... cu orice stea sau raza va doriti sa o aveti.

   RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc pt ca m-ati facut sa-mi inteleg altfel copilul! Insa am mare nevoie de indrumare, pt. ca nu stiu sa-i fiu mama acestui copil. Da! Asa cum "auziti"! Vrea ca lucrurile sa se intample numai cum vrea el si ne razboim mereu!Ma scoate din "pepeni"! O fi si el indigo?

   RăspundețiȘtergere
  18. Cristina@ copiii razvratiti nu inseamna neaparat indigo. Pentru a stabili o recunoastere trebuie sa vorbim mai mult. Cautati-ma pe facebook cu Celestine Mihaela. Multa lumina!

   RăspundețiȘtergere
  19. Cristina@ copiii razvratiti nu inseamna neaparat indigo. Pentru a stabili o recunoastere trebuie sa vorbim mai mult. Cautati-ma pe facebook cu Celestine Mihaela. Multa lumina!

   RăspundețiȘtergere