marți, 18 februarie 2014

TIBERIU MOLNAR, DRAGONUL DIN VEST S-A NĂSCUT ÎN ROMÂNIA: Bioenergoterapeutul care vindecă întrega lume fără să ceară bani!


 
Îl găsiţi pe pagina lui de facebook: 
 https://www.facebook.com/tibi.molnar

Sau pe site-ul lui personal unde vă puteţi face programările: 
http://www.tiberiumolnar.ro/

 Mai multe informaţii despre Tiberiu Molnar găsiţi accesând acest link: 
http://adevarul.ro/locale/timisoara/foto-mai-cunoscut-bioenergetician-romania-i-a-fascinat-calugarii-budisti-thailanda-1_51266c6500f5182b8589f7fd/index.html


 A VINDECAT CANCERUL, SIDA
 ŞI ALTE BOLI INCURABILE
 

 Am avut marea bucurie să-l cunosc pe acest suflet înalt care este dovada vie a scrierilor mele de până acum. 
Mereu am spus-o şi o voi spune că ceea ce vine prin conştiinţa supremă este iubirea pe care o vom dărui semenilor pentru ca ea să îmbrace forma perfectă a universului spirală.
Totul se va reîntoarce la noi negreşit, cu aceeaşi dăruire şi completare a faptelor noastre.
Văd în jurul meu atâţia maeştri care apar cu fel de fel de capacităţi extrasenzoriale şi care îşi fac imperii pe urma oamenilor bolnavi şi disperaţi, care vin să ceară ajutor.
Acum ceva timp în urmă am întâlnit o astfel de organizaţie care vehicula aceleaşi idei despre extransens şi binefacere, dar care cerea taxe imense de la sărmanii oameni, o adevărată "hoţie spirituală" care a împânzit lumea cu yoghinărismele lor false. 
Molnar a dev

Citeste mai mult: adev.ro/mil3zh

TIMIŞOREANUL CARE TE ÎNVAŢĂ 
DĂRUIREA NECONDIŢIONATĂ

TIBERIU MOLNAR se naşte pe 17 februarie la Timişoara  acum 36 de ani în urmă, sub o mare stea care-i va călăuzi drumul spre misiunea lui de iubire de semeni.
Capacitatea lui cosmică de a dărui iubire fără să ceară troc nu-l face decât să se umple de graţie divinâ şi să dea o lecţie întregii omeniri, despre ceea ce înseamnă să dăruieşti cu-adevărat şi să nu aştepţi nimic în schimb, pentru că însuşi universul circular se întoarce la tine cu iubire şi amplifică tot ce ai oferit până atunci.


IISUS A DĂRUIT PEŞTE OAMENILOR
NU A LUAT DE LA EI

Este un exemplu viu a ceea ce divinitatea a lăsat prin sacrificiu ca noi oamenii să învăţăm şi să preţuim.
Tiberiu Molnar este acel exemplu despre care am tot scris ani la rând, eliminând confuzia gravă  care se face printre cei care se joacă de-a cosmicitatea.
El este cel care arată oamenilor că tot ce vine prin harul iubirii divine nu cere plată, ci iubire necondiţionată.
El este cel care trage un semnal de alarmă tuturor oamenilor care indiferent că se nasc sau nu cu deschiderea cosmică mai mare, iubirea există în noi toţi şi trebuie dăruită celor din jur, indiferent de forma prin care o dăruim: bioenergie sau diverse fapte bune pe care le facem pentru semenii noştri.
Orice Bioenergoterapeut, Vraci, Yoghin, Clarvăzător din România şi nu numai ar trebui să ia o mare lecţie de la Tiberiu pentru că doar aşa oamenirea se va vindeca de falşi proroci şi maeştri care nu au ajuns la iubirea desăvârşită, ci doar se îmbogăşesc prin vehicularea ei.

Mulţumim Tiberiu că ne-ai aratăt încă odată
ce înseamnă darul iubirii pure!
O cale luminoasă şi fără de piedici să ai în misiunea ta de iubire faţă de semeni!
Bioenergeticianul român care-i tratează pe călugării budişti din Thailanda

Citeste mai mult: adev.ro/mil3zh
ioenergeticianul român care-i tratează pe călugării budişti din Thailanda

Citeste mai mult: adev.ro/mil3zh
Molnar a devenit cunoscut ca „bioenergeticianul vedetelor” din Capitală, pragul cabinetului său fiind trecut de VIP-uri, politicieni sau oameni de afaceri. Celebritatea sa în domeniu a depăşit, însă, de mult graniţele ţării.

Citeste mai mult: adev.ro/mil3zh

Un comentariu:

  1. supeba postarea cu vindecarea catelusei
    se vede ca energiile subtile n-au limite ,sint doar blocate FERICE PENTRU CEI CARE LE DESCALCESC FARA SA MANJEASCA MANA

    RăspundețiȘtergere