miercuri, 5 ianuarie 2011

"0" NU VEDE "1"UNITATE ÎNSEAMNĂ ANULAREA LUI "0"
ŞI ÎNTOARCEREA LA "1"


Fragment din "Dihotomia Genului"
Celestine Mihaela

Limbajul universal, poate cel mai cunoscut nouă, pământenilor, este limbajul binar. În link ul de mai sus am adus câteva detalii despre îmbinările binare la nivelul dimensiunii noastre, pentru a putea extrapola subiectul de azi,  fiind o  punte comunicaţională dintre noi şi alte specii din universul ăsta infinit.
Avem semne peste tot, fie că e vorba de cercuri în lanuri, sau desenele de la Nazca(Peru), evidentul există dar îl ocolim cu cea mai crasă ignoranţă posibilă. De ce facem asta?
Pentru că suntem o specie care nu duce ceva mai mult decât capacitatea ei de înţelegere. 
Presa, televiziunea arată astfel de mesaje, semnale, care ar trebui să trezească ceva în noi, să ne devieze clar de la calea prost asumată de până acum, dar ce alegem să facem?
Ce face NASA? 
Muşamalizează finuţ totul şi ne dă porţia ideală pe care o îngurgităm zilnic, cu o sete nebună de NIMIC.
Preferăm să avem ochii închişi, să ne lăsăm manipulaţi ca nişte oi resemnate, pentru că vezi Doamne, avem un Atotputernic deja inventat pe cer, în cărţi, dar mai ales un sistem f bine înrădăcinat care ne conduce prin asta. Cât de comici trebuie să fim, când universul ăsta ne cuprinde pe noi şi alţii ca noi, ne dă acces informaţional oriunde şi oricum, dar noi, OAMENII, nu vrem să acceptăm nimic!
NAZCA VERSUS Milk Hill, 
Nr Stanton St Bernard, Wiltshire


Asemănarea desenelor de la Nazca cu cele din lanuri este izbitoare.
Crop Circle Formations nu este o poveste nouă, am făcut cunoştinţă cu astfel de fenomene 30 de  mii de ani în urmă.
Aceste figuri geometrice au fost găsite la Nazca în Peru, dar aflăm despre ele în vechile scrieri cuneiforme de pe piramidele egyptene şi nu numai.
Desenele şi figurile geometrice le găsim aproape identice în diferite lanuri, mesajul pare să fie acelaşi, însă nimeni nu face nimic în privinţa asta.
Cei care au deja acces la aceste informaţii ne dau frânturi trunchiate, ne irigă creierul cu minciuni şi ne lasă să credem ce vrem. Limbajul binar folosit de aceste entităţi este tradus de cei de la NASA, dar din păcate la noi ajunge într-o formulă de-a dreptul ilară.
Nu ştim ce să mai credem din ceea ce vedem şi nici nu cred că este important să credem ceva, atât timp cât în faţa ochilor noştri imaginile vorbesc de la sine.Dacă în romanul "Lumea de Jos" vorbeam despre liantul dintre civilizaţia mayaşă şi cea egypteană, pare-se că mi s-a confirmat mesajul din carte, pentru că foarte din multele desene de pe piramidele egyptene, figuri de zeităţi, animale, le găsim în Peru dar şi în Sudul Mexicului - Yucatan.
Conexa cu Egyptul vine prin zeul egyptean  AUTUM RA, care poate fi o reprezentaţie clară a unei triade: Tatăl, Fiul şi Spiritul Duh, desen descoperit mai tarziu la Nazca în Peru.
Nu e singurul exemplu, ca dovadă că simbolurile coexistă în diferite planuri, diferite dimensiuni.

EGYPT VERSUS NAZCAAvem indicii clare care fac ca biblia şi alte manuscrise să-şi piardă din sursa verosimilă, dacă luăm în considerare imaginile de mai jos, care datează de dinainte de Vechiul Testament.
Iată o posibilă cheie într-unul din desenele de la Nazca, care poate face trimitere la cele nouă zeităţi egyptene:

 • ZEITĂŢI MASCULINE: Atum Ra, Shu, G'b, Seth şi Osiris
 • ZEITĂŢI FEMININE:  Tefenet, Nat, Isis, and Nephthys

Ia priviţi imaginile de mai jos, majoritatea desenelor ce reprezintă un animal sau o pasăre au formatul "mâinilor" identic, iar la unele dintre ele sunt prezente cinci degete la o mână şi patru la cealaltă. Poate fi asta o asociere cu cele 9 zeităţi menţionate mai sus?
  
 

  Să nu uităm că nu numai egyptenii au reprezentat printr-un animal o zeitate, fie Kukulcan(Civilizaţia Maya) sau Quetzalcoatl(Civilizaţia Aztecă), mai ales triburile triburile Amerindiene sau Maui(Maori), populaţie polineziană din Noua Zeelandă.
Mesajele au existat şi vor exista vieţi la rând, mesaje despre care s-a tot scris, semne, simboluri şi speculaţii pe marginea lor... polemici şi dezbateri fără direcţie.
Că există ceva peste noi, nu cred să mai existe dubiu, că se întâmplă totul sub ochii noştri... este mai mult decât evident, că suntem orbiţi de un sistem manipulator... este evidentul, că din lumea noastră "cerul arată doar a cer"... se ştie şi asta, dar dacă peste tot ce se ştie, noi n-am acceptat că nu avem capacitatea de a înţelege toate aceste semne şi forţăm prezumtiv a le găsi explicaţii raţionale, ne va duce doar la  determinarea fabulosului.TRIUNGHIUL TERESTRU SACRU 
ANCESTRAL

 •  Codul binar este mai mult decât singura noastră punte de acces spre alte lumi, este limbajul care ne poate conecta la orice sursă-portal de informaţie venită de pe altă frecvenţă.
 • Omul este o construcţie matematică binară care are toate resursele decodificatoare în el însuşi. 
Accesul la propria-i cheie este povara atâtor arderi şi reveniri pentru care am plătit atâtea lecţii.  Sute de mii de ani de reîntoarcere şi repetiţie nu poate decât să-mi ateste că specia noastră bipedă nu e pregătită pentru a face saltul la alt nivel, poate acel nivel în care combinaţiile binare reduc totul la 1. Aceste desene vor prinde sens atunci, vom reuşi să comunicăm cu întreg universul, mai mult... regresiile interdimensionale nu vor fi apanajul viselor, vom călători peste tot şi oriunde, accesând totul prin rezonanţa iubirii.
Dar până atunci să deschidem ochii mari şi să acceptăm odată pentru totdeauna că e timpul adevărului să ia locul utopiei cu care am fost obişnuiţi să trăim atâtea secole.
Internetul e plin de mesaje, unele dintre ele cu-adevărat pline de speculaţii, dar din atâtea imagini reduse la absurd, ar trebui să înlocuim siderarea noastră cu momente de cumpătare. Că va fi ceva cu planeta noastră sau nu, tot vă îndeamnă să priviţi în jurul vostru. Întrebaţi-vă atunci dacă va place ce se întâmplă cu ea.
Omenirea nu evoluează, retrăim Babelul, cicluri care se repetă, semne au fost şi-atunci, semne sunt şi azi, dar nimeni nu face nimic.
Probabil o să aşteptăm cuminţi să ne izbească ceva de proporţie ca să ne trezim... dar oare merită atâta sacrificiu?
Cât timp o să urcăm "ADEVĂRUL" mereu pe cruce, specia noastră va fi redusă la tăcere şi resemnare.
Dacă tot ni se dau aceste semne, în loc să ne chinuim a le decodifica, mai bine ne-am pune nişte întrebări simple:
Oare omenirea vrea să se trezească, vrea schimbare, sau totul e un ciclu firesc care-şi urmează cursul cu sau fără voia noastră?
Rămâne de văzut...


8 comentarii:

 1. Asa e, mesajele ne bombardeaza din toate partile dar noi ALEGEM sa ne uitam in cealalta parte. Motive gasim destule, nu trebuie sa cautam prea mult.

  Cu superficialitate, comoditate, egoism, falsitate, ignoranta, rea-vointa chiar, respingem orice ne-ar putea clinti din rutina cotidiana la care tinem atat de mult!

  Ar trebui sa fie paradoxal. Tinem la ceea ce ne inglodeaza in uitare si negasire, in timp ce stim asta. Abia in momentul in care vom gasi in noi grauntele de putere care sa sparga enorma inertie in care ne place sa ne zbatem - in victimizarea noastra comica, cum spuneai - atunci vom putea vorbi de activarea constiintei, deschiderea ochilor, recunoasterea acestor evidente, empatizarea cu ceilalti, revenirea la 1.

  Pana atunci torturam cu indiferenta noastra pe cei care vad si tin la noi...

  RăspundețiȘtergere
 2. suntem nişte pahare la care o mână nevăzută cântă, modelând materia. singura diferenţă e cantitatea de apă din pahar, sunetul cimatic modelând exteriorul.
  semne! ochii nu pot vedea, deşi sufletul începe să îşi înfigă rădăcinile în pământul greu încercat/încercănat.
  eu sper că vântul ne va lua sporii şi-i va ridica în vazduh, ca să avem perspectiva corectă, să fim în sfârşit ce trebuia să ne amintim, nu doar să visăm.
  suntem de altfel doar celule ale unui sentiment perfect: IUBIREA.

  RăspundețiȘtergere
 3. Suntem doar iubire si iubirea inseamna alegere,fiecare are alegerile lui,i ubirea
  lui.
  Este de la sine inteles ca nu ne punem decat prea putine intrebari in legatura cu astfel de informatii,la fel de adevarat faptul ca informatia este foarte atent stratificata de catre cei care manipuleaza.
  Cei care manipuleaza nu vor mai avea in curand nici un succes!
  Dar ce conteaza?!Fiecare cu alegerile lui?!
  Lupta nu inseamna decat sa dam atentie la ce luptam.
  Ca sa ajungem la Unul trebuie sa iesim din dualitate?!Noi nu suntem ''victime''decat ale
  propriilor noastre alegeri.Fiecare alegere trebuie onorata!

  RăspundețiȘtergere
 4. Iesirea din cercul vicios al lui 0 ne sta la indemana... Ar fi de ajuns o singura respiratie, una sanatoasa, si ne-am regasi, completi, in 1. Doar de n-am mai imparti lumea in doua categorii, bine si rau. De la scindarea asta ni se trag toate cate patimim. "Nu judeca" incepe sa prinda sens.
  Superbe desenele acelea in lanuri, e prima oara cand aflu despre ele! Fantastic, divin! Si daca ni le-au daruit, atunci le pasa!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce pot sa mai spun atunci cand cu fiecare silaba aruncata de tine...nu mai spun nimic...cuvintele tale pentru mine sunt aripi de inger.Esti o minunatie de om...imi trimit si eu cateva sentimente nebune!Genial:X!

  RăspundețiȘtergere
 6. senini să privim peste ziua de mâine, cu paşii pe aripi, să încifrăm începutl în sfârşit, să ştergem cu un burete plin de iubire tot.
  şi apoi vom fi 1, nu oglindire falsă a lui 0.

  RăspundețiȘtergere
 7. La Mulţi Ani cu o întârziere considerabilă...nu am fost în stare să scriu nimănui nimic, am căzut într-un fel de depresie repetabilă şi deloc nouă pentru mine.

  Pentru mine eşti încă cel mai frumos înger, iar cuvintele-ţi sunt mai presus de cuvântul ''dumnezeiesc''

  Mi-e dor de tine.

  RăspundețiȘtergere