duminică, 22 decembrie 2013

ŢARA TE VREA PROST: O statistică groaznică despre români!    Mereu m-am intrebat de ce lumea asta e condusă de Bărbaţi?
Tot ce e distructiv pe acest pământ stă sub pecetea masculină, fie că vorbim de războaie sau conspiraţii la nivel înalt, fie că vorbim despre religie care a fost de când lumea o putere politică patriarhală din umbră.
Dacă ei sunt cei mai competenţi în tot şi toate, cum se face că au distrus pământul cu ideile lor şi încă o fac?
Toate sistemele de manipulare centrale ale lumii sunt conduse de bărbaţi:

 • R E L I G I A 
 • P O L I T I C A
 • SERVICIILE SECRETE & DE SECURITATE

 • Masacrul inchiziţiei şi sacrificiile aduse în numele BISERICII


 • Războaiele la nivel naţional sau/şi global.
 • Manipularea la nivel înalt pentru menţinerea puterilor şi intereselor politice. 
  _________________________________________________

E final de an, s-au intamplat multe in Romania, insa la tragerea liniei uite ca aflam ceva cu adevarat inspaimantator as zice: faptul ca romanul e tot mai indobitocit, mai analfabet, mai incult si mai prost educat. Iata ce arata doua studii globale si “grele”:
Romanii sunt analfabeti: 40% din elevii din Romania sunt prosti si de mai bine de 4 ori mai nemotivati sa invete decat cei din tara de pe ultimul loc inclusa in studiul PISA.
In acest an, 3,74 milioane de romani sunt inclusi in sistemul de invatamant (prescolari, elevi, studenti). De ce sunt distrasi/nemotivati, mai mult in mall decat in banca? 
Daca e sa ne luam dupa cifrele din online, nu dupa numarul de bilete vandute la teatru ori de carti retiparite (care sunt mult mai rusinoase, cu siguranta):
Romanii sunt inculti:top cautari Google in Romania pentru 2013 -  Paul Walker, Black Friday, Suleyman Magnificul, Tranquila.

Peste jumatate dintre romani au acces la Internet. 55,8%, potrivit Institutului National de Statistica. De ce 2013 a insemnat pentru ai nostri moartea unui actor dintr-un film despre curse ilegale, un serial-manelist si o melodie care face muzica adevarata de rusine?


Concluzia mea? Omul a devenit un personaj mult mai usor de manipulat, in special intr-o societate saraca si care nu pune valoare pe educatie, calitate, cultura. Cei mai multi dintre noi acceptam de-a gata fenomenele socio-culturale actuale dar care nu au nicio farama de cultura in ele, ci se bazeaza pe valori ireale si superficiale.
Tine-i in prostia lor. Daca sunt dezinformati, nu pot riposta, spunea un individ intr-un documentar. – iata si morala - tabloul societatii romanesti din acest an – Cui ii mai pasa ca toata clasa politica construieste legi in favoarea ei? Nimanui, fiindca poporul se uita la Romanii au Talent, pe Kiss TV sau ascultam manele.

Se promoveaza intensiv doua lucruri: eliminarea gandirii independente, a logicii (asadar sustinerea unui sistem educativ subfinantat, depasit si defavorizat) si, pentru a consolida acest lucru, eliminarea oricarei pareri contra (de exemplu, majoritatea tindeti sa ma faceti prost sau nebun citind cele scrise), deoarece daca oamenii sunt “crescuti” sa fie supusi, ei sunt pregatiti sa extinda acest lucru si asupra celorlalti.
Tara te vrea prost nu mai e doar o zicala… Stimate cititor, permite-mi sa afirm ca nu clasa politica trebuie schimbata in aceasta tara, ci poporul.

Sursahttp://www.raduneag.com/2013/12/17/tara-te-vrea-prost-o-statistica-groaznica-despre-romani-in-2013/


 

3 comentarii:

 1. Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să-ţi aducă împlinire, iubire si fericire.
  CRĂCIUN FERICIT!”


  RăspundețiȘtergere
 2. Cei adevarati raman adevaratii prieteni si timpul nu le e dusman!
  Multumesc Tizo, lumina si tie de Craciun!

  RăspundețiȘtergere