miercuri, 21 noiembrie 2012

EFECTELE NOII FURTUNI MAGNETICE


 

Perioada ce urmează aduce cu sine procesul transmutării, începând cu câmpul emoţional care va scoate la suprafaţă tot ce nu am fost pregătiţi să acceptăm în trecut.
Corpul nostru emoţional se va manifesta cel mai mult. 
 Dacă nu există un sentiment emoţional afectiv de karmă, nu va angajaţi în relaţii pasagere, chiar dacă al vostru libido ajunge la apogeu. 
Nu vă folosiţi de sex acolo unde nu există sentimente, pentru că riscaţi să preluaţi afectiv sentimente şi stări, care nu sunt ale voastre.

 Mare atenţie la cum ne conştientizăm anumite sentimente, revolte, stări agresive, pentru că ele se vor accelera până la sfârşitul acestui an, ieşind la suprafaţă lucruri pe care nu le-am conştientizat în noi, până acum.
Trebuie învăţată lecţia detaşării,  să nu ne lăsăm conduşi de corpul nostru emoţional, să nu hrănim Ego-ul, să nu ne învinovăţim, să lăsăm doar sufletul să iasă la lumină.

Înconjuraţi-vă de cei ce vă întâmpină cu inima, nu cu Ego-ul. 
Este greu să menţii vibraţiile înalte în inimă, mai ales dacă în fiecare din noi există "dorul" de cineva, dorinţa de a fi cu cineva, însă atunci emoţionalul e la putere, nu sufletul.
  Orice furtună magnetică poate declanşa o reacţie agresivă asupra  Pământului, aşa că în jurul datei 22 a lunii e posibil ca Pământul să se scuture. 
România va trece şi ea prin astfel de reacţii
Cutremurul despre care s-a prezis deja acum 2-3 ani în urmă este posibil să se declanşeze în perioada acestei luni sau cel târziu la trecerea dintre ani.Această futună magnetică poate fi un catalizator important pentru evenimentele ce vor urma.
 În urma unei explozii solare, ceva zile în urmă, se aşteaptă o furtună magnetică asupra Pământului care va declanşa o cantitate mare de particule îndreptate spre Terra. 
Zilele în care vom resimţi efectele fizice şi psihice enunţate mai sus, vor fi Marţi şi Miercuri. 
Lunile Noiembrie şi Decembrie vor fi decisive pentru umanitatea noastră.
Este momentul să ne debarasăm de
 • EGO 
 • ILUZIA REALITĂŢII MATERIALE
 • ATAŞAMENTE
 • AŞTEPTĂRI
 • NEVOI FIZICE / PSIHICE
 • CULPABILITATE
 • JUDECATĂ
 • PERFECŢIONISM
 • IPOHONDRIE
 • VICTIMIZARE
 • URĂ 

 Lumina să vă călăuzească spre suflet!  

2 comentarii:

 1. "furtuna electromagnetica"... banuiti ce ar insemna ca tot in jurul nostru sa isi piarda incarcatura electromagnetica? feedback-ul retina-creier.....Creierul are informatii electromagnetice, specifice fiecarui om!!!!, asociate formei chiar culorii
  O sa vedem "sfarsitul lumii" diferit, fiecare in felul lui. Oricum nimic nu se mai poate schimba...concret
  "wWhat dreams may come" este un fel de a percepe schimbarea planetei al nivelul nostru de primitivi ce inca folosesc cuvintele
  Cu bine, Dan C

  RăspundețiȘtergere
 2. Dan@
  Inca nu ai inteles ca suntem ceea ce cream?
  Suntem primitivi daca vrem sa fim, ptr ca nimic nu este real in aceasta REALITATE.
  Am vazut ca te obsedeaza acel film, eu iti recomand "Nosso Lar", l-am postat de curand in lista mea de filme online.
  N-o sa fie nici un sfarsit al lumii, cutremure au fost si vor mai fi, numai D-zeu stie cand e momentul lor.
  Pamantul se curata ciclic iar trecerea intr-o noua frecventa, nu e o noutate pentru nici o civilizatie care a trecut prin asta, pamanteana sau nu.
  Toate sunt asa cum trebuie sa fie.
  Renunta in a-ti mai pedepsi fiinta, nu mai trece totul prin prisma spectrului cerebral, ptr ca nu de mentalul inferior avem acum nevoie.
  Fii cu sufletul atat cat poti tu sa fii si lasa totul sa curga.
  Imbratiseaza marea mea...

  RăspundețiȘtergere