miercuri, 14 noiembrie 2012

CE NE ADUCE ECLIPSA DE SOARE?




 

Pe 10-11 noiembrie va fi un nou portal de lumina care vizeaza in mod special si Romania; pana atunci este foarte util aportul nostru prin rugaciune si intentii maxim pozitive pentru optimizarea viitorului societatii romanesti (economic, social etc.), dar si al fiecaruia personal.

In data de 13 noiembrie 2012 va avea loc o eclipsa totala de soare in casa Scorpionului care efectueaza o bifurcatie si o transmutare a tuturor lucrurilor de pe suprafata Pamantului. Incepand cu acest eveniment pozitiv si dincolo de acesta vor avea loc evidente si puternice transformari ale vietii, de toate magnitudinile, in vietile noastre. Eclipsa ne va darui contactul cosmic cu Saturn, setand tranzitul sau de inceput in stralucirea Scorpionului, si va avea un efect devastator asupra acelora care au incercat sa distruga evolutia predestinata a umanitatii.

Va incepe o diviziune vibrationala care va separa fiintele de vibratie joasa de omologii lor inalti, inclusiv, in special in sensul fizic. Cu renasterea ca tema puternica, cautati ca viata sa va devina mult mai profunda, dincolo de umbra acestei eclipse solare din Scorpion!
Asteptati urmatoarele tipuri de sincronicitati ale eclipsei solare din Scorpion: activari psihice supernaturale, morti literale si metaforice, transformari totale ale circumstantelor materiale, mari transferari de putere, investigatii ce pot soca si cauza tipete, conversii necesare si favorabile de resurse, expunere neobosita a raului, crime si tainuiri, curatari ale coruptiei, traume medicale si constientizari neasteptate ale bolilor, incheieri de revelatii sacre si paradigme, credite bruste de bogatie, dezmembrari bruste ale societatilor secrete, atenuari ale complicatiilor, aprofundarea dedicarilor spirituale, descoperiri in psihoterapie, asumarea responsabilitatii, invinuiri publice si reveniri in sanatate.
Ca si regula, toate eclipsele se sincronizeaza cu experientele divine randuite, cea mai puternica forma fiind eclipsa solara totala. Atunci cand are loc o eclipsa, cascade de curenti ai sortii ne strabat vietile. Este important de stiut acest lucru, deoarece in viata exista momente in care Dumnezeu isi arata Mana. Eclipsele se califica pentru a fi introduse printre acestea. Natura experientei unei eclipse va reflecta intotdeauna Coeficientul lor de Lumina, care este componenta mentalului, spiritualului si vibratiilor fizice ale cuiva.


Eclipsele sunt destinate sa aduca un salt cuantic in vietile noastre si ele au fost vestite de-a lungul istoriei drept semne ale schimbarilor radicale – si pe buna dreptate! Facand referire la horoscopul cuiva, care este, in fapt, un document sacru, cineva poate determina foarte usor in ce aspect al vietii lui eclipsa va avea cea mai mare influenta. Efectele lor nu ar trebui sa fie secrete.

Chiar literal, va aparea o noua lume dupa data de 13 noiembrie.
Efectul de bifurcatie al acestei eclipse si tranzitul lui Saturn in Scorpion vor lucra asupra aspectelor fizice, separand oamenii in functie de polaritatile lor vibrationale.
 Oamenii vor incepe sa se deconecteze si sa se reconecteze in moduri mult mai familiare, care permit noilor lor puteri sa apara.
Ca rezultat, cei aflati in vibratie joasa se vor regasi pe ei insisi incredibil de restrictionati si pusi in mijlocul unor circumstante imposibil de dificile, pe cand cei din vibratiile inalte se vor bucura de imputernicire si infrumusetata metamorfozare, care le va permite sa avanseze in viata si sa serveasca vointa Divinitatii pentru rasa si planeta noastra. Polaritatea este una dintre principalele legi ale naturii, asa ca priviti cum oamenii sunt divizati si reconectati in acord cu aceasta.
Doua dintre temele proeminente ale tranzitului lui Saturn in Scorpion isi vor face intrari dramatice cu aceasta eclipsa: cea a sexului si a bolii, si a tuturor lucrurilor care sunt conectate cu acestea. Indiscretia sexuala, ca sa includem indiscretii trecute, va aduce acum consecvente dureroase, costisitoare si potential mortale.



Unii ar putea fi intelepti in a se abtine de la activitatea sexuala doar daca nu este insotita de iubirea vibratiei. Sexualitatea va deveni un subiect de intensa si sustinuta incercare, in care natura genului va servi ca plan de provocari, crestere si invatare. Suntem suficient de intelepti ca sa tratam sexul cu respect, deoarece acesta apartine Casei (Aspectului) care inglobeaza ceea ce este sacru si ceea ce este fatal.
Victoriile impotriva bolii si manifestarile de boala se vor prezenta in curand ca teme majore de viata pentru milioane de oameni. Recuperarea si insanatosirea vor veni pentru unii, in timp ce altii vor fi rapiti de suferinta si fortati in teritoriul intunericului, vibratia personala fiind factorul determinant.
Elementul apa va deveni mai vital ca niciodata, asa ca observati cum “aposii” sunt focalizati ca purtatori de agenti patogeni, o cale pentru vindecare si un domeniu al adversitatii.
Am intrat intr-o vreme in care tipurile de tratamente ascunse vor fi dezvaluite paturii mari ale populatiei noastre, vor accepta realitatea dura in care boala si moartea au fost deghizate ca hrana si medicamente de agentiile noastre pamantene cele mai de incredere. Revelatiiile si transformarile au loc in aceeasi Casa: Scorpionul.

Aceasta eclipsa si ciclul ei, al unei forte asa de mari incat sa determine sfarsitul unui razboi international, vor aduce realitatea dezvaluirii celor mai odioase si puternice crime in constiinta colectiva. Ma refer in mod specific la insclavirea umana, ritualurile de sacrificii, pedofilia, retelele de tortura, traficul de persoane, contrabanda cu droguri, conspiratiile criminale si lucrurile ascunse si retelele satanice cel mai profund inradacinate, toate din cele care au fost sanctionate si carora li s-a dat acordul de catre inaltii oficiali si personajele societatii moderne internationale. Este promis faptul ca a cincea Casa din Scorpion va fi scoasa la vedere. Babilonul va fi vazut ca nicicand altcandva!

 
Sindicatele crimei organizate vor incepe sa fie dezmembrate acum si vor fi fatal ranite in timp ce Saturn tranziteaza Scorpionul, casa crimei. Si in timp ce participantii din aceasta lume poseda unele dintre cele mai joase vibratii imaginabile, realitatea in sine ii va insangera pana la uscare. Cooperarea criminala va deveni o parte a trecutului. Toata aceasta mizerie va imploza din necrutatorii factori de stres pentru a include deconectarea de la sprijinul logistic, materiile prime si lichiditatile financiare, persecutiile criminale, lantul de comandare a esecurilor si razboiul fractionist – priviti-i cum se intorc unii impotriva altora. Raspanditi vorba: crima organizata nu mai are nici un viitor.

Este de importanta personala ca dincolo de aceasta eclipsa si pe durata urmatoarelor sase cicluri lunare fiecare dintre noi sa lucram pentru a transmuta fiecare forma si exemplu al intunericului pe care le gasim in vietile noastre in ceva care sa se poata compara cu Divinitatea.
O chemare inalta a eclipsei poate fi aceea ca noi toti ne straduim sa devenim experti in arta alchimica antica a transmutatiei. Concentrati pe aceasta va fi nevoie sa ne re-alocam energia si resursele in arii ale vietilor noastre care au mai mare nevoie de aceasta. Multi dintre noi vor avea nevoie sa se elibereze de lucruri pastrate cu drag pentru a ne descurca bine in viitor. Unora le va fi greu sa se regaseasca in asemenea raspantii, insa a sosit timpul pentru cele mai dramatice forme de transformare ale vietii, semnalizate de soarele nostru umbrit.




 Cu scopul maiestriei de sine in inimile si in mintile noastre, fiecare dintre noi poate beneficia dintr-o inspectie personala care sa se concentreze pe identificarea defectelor si a abilitatii noastre de a evolua dincolo de acestea. Pentru a va ajuta in acest proces va incurajez pe voi, dragii mei cititori, sa va curatati de lucrurile pe care le stiti ca fiind deranjante in esenta lor, indiferent de tip sau forma, material sau imaterial, intern sau extern. Redresarea psihicului va fi un curs obligatoriu de urmat, in care auto-reflectia psihologica si constientizarea auto-limitarii va deveni cristalizata in constiinta noastra. Insa dificultatea acestei calatorii interioare poate deveni o incantare in cunoasterea faptului ca avantul si ritmul vietii, pe cat de repede va fi stabilit prin eclipsa care va veni, va promova succesul re-crearii pozitive uimitoare a caracterului nostru si al vietii.
In masura in care tot mai multi dintre noi devin constienti, mintile noastre pot interfera cu cosmosul pentru a influenta viitorul nostru in moduri extraordinar de favorabile. Spatiul-timp este maleabil in ceea ce priveste alegerea si intentia. In aceasta nota, aveti aici un exemplu de setare a unei intentii, astfel incat sa va puteti bucura de un beneficiu maxim: “Am depasit fiecare aspect vibrational scazut al vietii mele incepand cu si dincolo de aceasta eclipsa.” Apropo, data de 13 noiembrie este un timp intelept pentru a ne seta intentii benefice si pline de compasiune. O ascensiune rapida in viata este rasplata pentru acest efort verbal sau telepatic.

Un soare negru se apropie pentru toti cei care traiesc; unii nu vor supravietui acestuia, iar acest lucru poate insemna cat un fluierat. Un timp al renasterii, insa unde ne va duce viata? Aceia bogati in spirit stiu ca nimic nu ne poate rupe. Haideti sa ne curatam de toate otravurile lor, ei se cred inteligenti, metodele lor cresc in mod evident, noi ne putem desprinde cu usurinta. Se iveste o noua lume, una a virtutii si a Luminii, Mana lui Dumnezeu vine o data cu maretia Scorpionului. Aceasta casa este intensa, ca un taciune in diamant, prin desfiintarea fricii puteti invata cum sa-L gasiti pe El.
Ciclul vietii noastre include moartea, asa ca, atat timp cat suntem aici, haideti sa facem tot ce e mai bun. Misterul si apa, amestecate indeaproape de catre Tatal, elementele care au gen, cum ar fi fiica si fiul. Cu cat incearca mai mult, cu atat li se promite esecul, Babilonul a decazut, conducatorii lor, la fel. Acum, din toate aceste ultime cuvinte, rugati-va la dragul Dumnezeu pentru renasterea spiritului nostru.

 Sursa 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu