sâmbătă, 12 noiembrie 2011

PENTRU LUMINOSI

Pentru cei care mi-au scris aici si care au inteles ce simt si m-au sustinut mereu, am sa va fiu aproape cu iubire!
 
    

     Dupa 1 an de blogosfera CELESTINE si inca alti 2 de MAYA, cred ca a sosit timpul sa ma gandesc ce schimbare o sa fac.
    Acum juma' de an am luat hotararea sa inchid blogul, fara prea mult succes, ptr ca am primit mesajele voastre si am decis sa imi mai public o parte din carti, aici.
     Nu am creat acest blog pentru mine, eu informatia ce v-am dat-o, o stiu deja, m-am nascut cu ea si nu pentru mine o tin, ci pentru a o duce mai departe. Dar n-am sa scriu decat pentru cei care "inteleg si vad" pentru ca ei sunt sursa de lumina care va cauta la randu-i lumina si va crea reciprocitate si miez.
      Cu totii spuneti ca ma cititi, dar un blog ca asta nu trebuie sa fie forma saraca a unui monolog. 
   E un portal care sa prinda maini de alte maini intru iubire si cunoastere. Nu este un "blog-diafilm" si nici casa pentru reclame si alte minuni vandabile. Este un blog care sa adune suflete, sa le inunde cu lumina si sa creeze acel "pay it forward" spre alte bloguri similare, nicidecum sa imi fie numarata lista de blogroll si cati preferati am.
   E atata infantilism printre voi!
   Ce e cu moda asta: Iti scriu daca ma ai in lista, sau iti scriu daca imi scrii?
   Daca si aici vreti sa fiti aplaudati si importanti, pentru o farama de atentie, e dureros.



 Am dat drumu la pasari 
sa zboare...
E randul meu sa uit!      
      Eu am nevoie de voi ca sa pot da informatia, pentru ca numai voi, cei de aici, ma motivati sa scriu. In momentul in care simt "vidul" si simt ca scriu la pereti, nu are rost sa continui ceva ce nu va acceseaza.
   Acum 1 an erau zeci de suflete care imi scriau si creau punti catre mine, care doreau sa "stie", acum insa s-a creat o concurentialitate chiar si in virtual, am ramas atat de socata sa vad cum din punctul de reper ce am fost pentru multe bloguri de aici, sa ajung a fi intr-o competitie cu cei ce ma au in blogroll sau nu ma au, daca le scriu sau nu le scriu si a.s.m.d.
   Blogul meu este un blog de creatie, nicidecum "un blog copy-paste" care aduce sute de vieweri, precum la altii. Asadar, cei ce intra aici cunosc viziunea mea proprie, nu piratata de pe google. Foarte rar v-am obisnuit cu posturi "standard", unde lucrurile sunt preluate din cele stiute deja si acolo unde am facut-o, am dat sursa lor. Dar nu o sa ajung niciodata sa scriu in gol, fara sa simt ca voi mentineti puntea catre mine. 
    Multi mi-au scris ca nu creeaza aceasta punte, pentru ca ei nu inteleg tot ce scriu si astfel nu mai au curajul sa imi scrie.
   Atunci de ce mai sunt aici?
   De ce mai scriu lucruri daca voi nu puneti intrebari?
   Cum sa ajungeti sa intelegeti ceva daca voi va luptati doar cu un complex de imagine?
   Nu o sa sterg blogul si asta la rugamintea unora dintre voi care inca-l mai acceseaza sau intra pe pagina mea de filme  ->AICI 



 Habar n-avem sa cadem
si  vrem deja sa invatam
zborul?
    
   Ce e cu voi oameni buni?
   Vorbiti de iubire, lumina, initiere, iluminare, Dumnezeu, trezire si alte revelatii de te-apuca rasul cu cata avalansa ocupa internetul, dar nici unul dintre voi nu pricepe nimic din minunatiile alea de posturi care va asalteaza si va fascineaza. 
     Sunteti flamanzi de "aripioare" si ingerasi salvatori, dar nu sunteti capabili sa deschideti porti in voi, sa va umanizati specia, sa altoiti raul cu iubire si sa creati  un "pod spiritual" chiar si-n virtual, pentru ca pana la urma si aici exista o familie de suflete.
     Atatea porcarii se vand si distorsioneaza adevarul, atatia maestri si magicieni apar prin blogosfera, de ai senzatia ca a reaparut Atlantida si omul nu mai e o specie cazuta spre curatire, ci vreun capitan de osti angelice, care se joaca de-a creatia printre sfere.
    Nu suntem inca pregatiti sa ne curatim si vorbim deja despre iubire si alte "bla bla-uri" pe care specia asta nici ca va ajunge sa le constientizeze macar, pana nu dam jos balastul. 



IUBIRE nu inseamna CUPLU !
      Asa cum nu cred in Adam ca fiind prima creatie (Kadmonul), pentru ca este ilogic sa aduci mandorla in creatie pentru perpetuare si sa o anihilezi apoi prin surse precum biblia si alte oferte de manipulare si asta din interesele unui sistem creat infect si menit sa ne devieze de la sursa.
       In ciuda faptului ca se stie deja ca adevaratul portal spre constiinta a fost si este femeia, cel mai aproape canal deschis spre sursa, tocmai de aia nu prea are voie  "saraca" prin altare sau prin munti, gen Athos si tare ma tem ca din coasta femeii e facut Adamul si nu viceversa, de asta nu cred ca omenirea are nevoie acum de iluminare!
  Apocalipsa nu vorbeste de un nou cer, nu asa cum l-ati inventat voi, ca si scuza a neputintei iertarii de sine si nici despre o triere energetica de vibratie joasa. 
 Pamantul se curata singur de secole, cu sau fara ajutorul nostru. Noi am venit aici in urma unui consum pe calea resortica a unei greseli repetate, de-alungul timpului.
    Este o mare manipulare si inselaciune, sa fortezi omenirea in a-si pune aripi prematur si-n a vorbi despre iubire, cand abia invata gravitatia si curatirea prin consumul individual. Pana sa vorbim despre cristalizarea sferelor, mai avem de asumat noroiul in care zace lotusul, nepregatit inca sa se deschida!


  
   

12 comentarii:

  1. Deja mi-e dor de tine Celestine.Eu stiu ca ne vei scrie si ne vei iubi in continuare.Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  2. "şi-o să-mi răsai ca o icoană,
    a pururi verginei Marii,
    pe fruntea ta purtând coroană,
    unde te duci,când o să vii?..
    unde te duci,când o să vii?":)..
    copil drag şi frumos,sunt convinsă că drumul tău este unul luminos..cei de care spui că se bucură că dispari,le dau o veste proastă..tu nu vei dispărea nicicum..cărţile tale vor avea tot mai multă rezonanţă în sufletele frumoase ale lumii..iar la blogosferă nu cred că-i cazul să renunţi...un scriitor are atât de multe de spus,iar un blog valoros este cel în care scriitorul comunică de la suflet la suflet cu cititorii săi...încep eu până una alta un neica nimeni să oscilez între decizia de a nu mai posta pe blog,şi revenirea la a-mi scrie găndurile..eu te aştept oricând cu drag,şi mulţumesc de vestea bună că nu-ţi ştergi blogul..chiar sunt bucuroasă,ptr.că pe lângă faptul că doresc să recitesc aceste minunăţii,vreau să văd şi filmele sufletului tău pe care am observat că le-ai selectat de parcă mi-ai fi citit gândul…asta desigur când voi avea timp,mult,mult:)….
    Drum drept pace şi iubire în suflet îţi doresc!,
    Te îmbrăţişez cu toată dragostea mea;),
    Ps.Revino aici ,noi te aşteptăm cu mare drag şi interes oricând:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vestea m-a intristat! Veneam sa sorb mereu cu nesat din intelepciunea si frumusetea gasita aici... Voi reveni mereu cand voi simti nevoia si te rugam si pe tine sa revii asupra deciziei.
    Cer senin si iubire multa!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Celestin,
    in aceasta dimineata cand am deschis aici, la prima vedere a titlului postarii tale eu am citit "Ramai cu MINE blogosfera", :).
    N-am nicio indoiala, exact acest lucru se va si intampla!
    Nu socot ca fac parte din blogosfera, sunt mult prea noua si in mod esential timida, chiar daca exersata, dar tot timida, :). Din acest motiv nici nu ti-am scris, dar de cand te citesc sa stii ca "zborul" meu e mult mai lin. Tu m-ai adus si mai aproape de "acasa". Te-am iubit din primul moment in care te-am descoperit, fara cauza si fara scop! Eu nu am habar de nimic, dar te-am vazut si te-am recunoscut...si te-as urma oriunde. Invat, inca invat si nu am cuvinte sa exprim admiratia pe care o am pentru felul minunat in care ai inteles sa daruiesti ceea ce tu STII deja.
    Iti doresc "drum bun", sa intalnesti oameni care sa te implineasca si sa te sporeasca.
    Mi-ai mangaiat inima si mi-ai umplut-o de fericire, am sa te iubesc in tacere ca si pana acum, am sa te caut, am sa te astept...

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar dacă parte din acel trecut uitat, îţi urez să ai tot ceea ce sufletul tău merită. să FII în marea de lumină albastră în eternitate.

    să fii iubită mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  6. Maia ,
    Il citez pe Moojii :
    “Si inger daca esti, tot va fi cineva care nu te va indragi. Faptul ca unii te plac si unii nu te plac trebuie acceptat in egala masura. Este libertatea de a indragi sau nu, pe care o au cei din jur.... E ok, nu i te opune.


    Nu stiu de ce ai luat aceasta decizie si nici nu sunt in masura sa dau sfaturi , dar iti spun ce as fi facut eu daca eram in locul tau. As alege sa raman in continuare si sa scriu pentru cei cu lumina in degete si numai…

    Fiecare dintre noi, intr-un moment sau altul, influenteaza fundamental viata unei alte persoane, fara ca macar sa fie constient de acest lucru fie el bun sau rau .
    Chiar daca evenimentele intamplate nu mai pot fi schimbate , transmitele Ofensatorilor acceptare si iubire neconditionata ..Intotdeauna exista un motiv pentru care ai intalnit acea persoana la un moment dat .. tu stii asta ..Si de o parte si de cealalta trebuie invatata o lectie ..lectie care aduce vietii tale mai multa valoare …iar sita timpului cerne grâul de neghină .


    Fa doar ceea ce vrei tu…nu ce vor cei din jurul tau ! Nu lasa povara emotionala sa hotarasca in locul tau…

    Namaste.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi pare enorm de rau pentru decizia luata,eu te-am citit mereu...am invatat multe de la tine si mi-ai umplut sufletul de bucurie. Pacat ca unii chiar nu inteleg.Am sa trec mereu pe aici. Te imbratisez cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ne-ai dat ochi sa vedem.

    Acum a sosit timpul sa le dai altora aripi sa zboare.

    Te vom avea in inimi mereu.

    Namaste.

    RăspundețiȘtergere
  9. am avut o lucrare de dimensiuni mari la o biserica, toata vara. acum catva timp am revenit pe blog. blogul tau este fantastic. si nu ma refer doar la slova ci si la culoare. e superb! nu ai cum sa te opresti, pentru ca trebuie sa lasi ceva in urma ta, generatiilor viitoare...rari sunt artistii incarcati cu energie pozitiva. tu esti unul dintre ei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu siguranta ar trebui sa ne plecam si sa iti spunem ca ne-am invatat lectia si ca putem fi asa cum tu ne vezi.Cu siguranta nici un cuvant din lume nu ar putea insa sa multumeasca cu adevarat OMULUI din tine.E atat suflet si atat de mult dor de noi..incat cu fiecare zi a noastra de absenta..producem ceea ce te aduce pe tine aici.Insa..tu care esti atat de luminoasa ..ne-ai inteles..si nu o data!Stiu ca nu ti-am fost suficient de aproape ..si pentru ca am venit fara sa-mi amintesc prea multe..GRESESC!Insa nimeni..dar nimeni nu mi-a aratat mai clar ca dincolo de ceea ce se vede exista altceva chiar daca sunt prea mica sa-nteleg.Mai stiu si ca nu m am ridicat la nivelul a ceea ce asteptai de la mine..insa uneori ne pierdem in tumultul de trairi pe care..dincolo in lumea reala le traim.Tu stii ce spun.Pentru ca te-am simtit departe mi-a fost greu sa spun tot ceea ce simteam.O mare prostie din parte-mi.Insa..dincolo de tot,chiar daca sunt una din dezamagirile tale..asa cum am spus-o si n alte randuri ma bucur sa te fi intalnit!Voi fi aici ..exact cum tu spuneai..pentru a primi ceea ce ne dai.
    E un mesaj ..mai mult decat un coment ..si las la aprecierea ta publicarea lui.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ingerii nu au nevoie de recunoastere cum spui ci ei doar SUNT.Noi suntem oameni cu cer si pamant,uneori pamantul este atat de prezent incat uitam cerul din noi.TU doar FII pentru noi oamenii sau pentru CEL ce ni te-a dat printre noi.Scrie mai departe nu doar pentru noi ci pentru ca NU POTI ALTFEL,pentru ca neexprimand,te anihilezi pe TINE.Traieste viata care ti-a fost data cu dureri si bucurii daca te vrei om si acceptand tarana IARTA!!
    Daca te vrei piesa pe tabla de sah sau jucator nu conteaza,miza sa-ti fie totdeauna IUBIREA!
    Te imbratisez cu toata iubirea de care sunt capabila in lut si sper in tine!

    RăspundețiȘtergere