joi, 5 mai 2011

APARATUL CU ULTRASUNETE ÎNVINGE CANCERUL

 Fara interventii chirurgicale sau iradiere, tratamentul cu ultrasunete focalizate de intensitate înalta (HIFU) distruge tesutul canceros prin   supraîncalzire. Terapia poate fi efectuata doar contra- cost, la o  clinica privata din Capitala.


AUTOVINDECAREA

   Primul echipament generator de ultrasunete din România a costat 1,2  milio ane de dolari si a fost achizitionat din China, acolo unde acest tratament este folosit pe scara larga. "Ultrasunetele  distrug celulele tumorale prin incalzire (ardere) directionata, fara a afecta organele si tesuturile din jur. Nu exista efecte secundare", explica  dr. Nicolae Verga, directorul Centrului Medical Bio Terra Med.
   Pentru interventie, pacientul e anesteziat total, nu are nevoie de transfuzii sau de recuperare postoperatorie. Metoda HIFU poate fi  folosita si în asociere cu alte tratamente medicale. "Se utilizeaza  pentru cancer la ficat, rinichi, oase, sân, pancreas, pentru tesuturi moi si alte tumori solide, cu exceptia celor din maduva spinarii, plamâni, stomac si intestine. HIFU este indicat si pentru tumori benigne  la uter sau la sân", sustine dr. Verga.
   Pretul tratamentelor HIFU se stabileste în functie de tipul si  dimensiunea tumorii si porneste de la 1.200 de euro pentru "arderea"  unei formatiuni benigne cu diametrul de patru centimetri. În cazul celor maligne, costul începe de la 1.500 de euro, pentru aceeasi dimensiune.
   Deocamdata, centrul medical nu are un parteneriat cu Casa Nationala de  Asigurari de Sanatate, astfel ca *pretul tratamentului este suportat integral de catre pacient. *
___________________________________

Programarea se face telefonic
   Pentru a fi tratati cu metoda HIFU, primul lucru pe care trebuie sa îl faceti este sa sunati pentru o programare la
021/344.00.40 
sau
 021/344.00.39.

CLIC AICI 
 ______________________________
La telefon vi se comunica ce documente trebuie sa aveti pregatite pentru consultatia medicala si, în functie de caz, vi se vor face altele, la centrul nostru. Dupa consultatie, fiecare caz medical este analizat într-o comisie si, în maximum trei zile, primiti un raspuns daca puteti fi tratat cu metoda HIFU", explica dr. Nicolae Verga, directorul medical al centrului.

Un comentariu: