duminică, 16 decembrie 2012

2012 ÎNSEAMNĂ TREZIRE NU SFÂRŞITUL LUMII
Ajunge cu speculaţia!
Se vorbeşte despre profeţii şi sfârşit.
Se vorbeşte despre întuneric timp de 72 de ore.
Se vorbeşte despre noul nivel de conştiinţă.
Toate adunate se consumă în zilele ce vor urma.

20 - 21 - 22 DECEMBRIE
 ÎNTUNERIC LA PROPRIU SAU DOAR O METAFORĂ?Jos cu speculaţiile oculte, de orice natură ar fi ele!
Jos cu Yoghinăriile şi masoneriile care conduc sistemul socio-uman.
Jos cu sistemul religios menit să manipuleze la nivel înalt.
CREDINŢĂ NU ÎNSEAMNĂ RELIGIE!
Jos cu MINTEA care distruge specia umană şi o întemniţează! Nu este vorba de un întuneric fizic efectiv (cum că razele/lumina Soarelui nu mai ajunge la noi zilele respective). 
Se face referire de fapt sau cu precădere la ÎNTUNERICUL SPIRITUAL, însă mulţi (...) nu au ştiut să înţeleaga asta, interpretând "după ureche".  RUGĂCIUNE NU ÎNSEAMNĂ POEZIE 
CI IUBIRE DE SINE

Nu înveţi să te rogi pe de rost, nu poţi învăţa de la nimeni să te rogi, aşa cum nu poţi învăţa de la nimeni să-ţi deschizi inima şi să iubeşti!
Totul se întâmplă din voi, în voi, cu voi!
Există un timp pentru fiecare.
Rugaţi-vă pentru sufletele voastre, pentru iertarea voastră, dacă puteţi să ţineţi un post - să fie cel al SUFLETULUI. Degeaba nu mâncaţi carne, dacă sunteţi dependenţi de ea în orice mod. 
Nu ştiţi să vă ajutaţi necondiţionat, în orice sunteţi pe interes şi nu aveţi încredere în semeni, dar mergeţi la tot felul de maeştri spirituali în care vă puneţi încrederea, crezând că aşa vă veţi salva.
Nu vă iubiţi şi nu iubiţi pe nimeni.
Domninaţi semenii prin manipulare şi viclenie şi nu sunteţi capabili să vă priviţi temerile proprii, hrănindu-vă ego-ul prin cei mai slabi decât voi.
Într-o lume meschină, falsă şi egoistă vorbiţi despre sfţrşitul lumii uitând să mai schimbaţi ceva la voi, aşteptând parcă ca totul să se cureţe de la sine.UNDE VĂ SUNT VISELE?

 ...dar speranţele?
 Aţi uitat să visaţi, să speraţi, să credeţi în voi inşivă!
Sfârşitul lumii nu există şi n-a existat niciodată!
Trecem la o altă frecvenţă, o frecvenţă care te va forţa să urci spiritual. E algerea ta dacă TE VEI TREZI sau vei abandona totul.
Vorbiţi de un SFÂRŞIT pentru că e mai lejer pentru voi să lăsaţi totul să dispară decât să vă RECONSTRUIŢI matricea.

NU EXISTĂ NICI UN SFÂRŞIT AL LUMII, există o ciclicitate firească a planetei, care se curăţă, se reface, evoluează în orice formă şi noi odată cu ea!
Indiferent că lumea va trece prin războaie, calamităţi sau alte acţiuni de manipulare la nivel înalt, nimic nu se sfârşeşte în acest Univers!
TOTUL SE TRANSFORMĂ împreună cu noi!


Nu vă fie frică pentru că lumea noastră încă nu a prins contur, abia dacă învăţăm cât de egotică ne e fiinţa şi cât de autodistructivă.
Mai avem multe lecţii de învăţat şi multe karme de ars, până când Universul va fi parte integrală din universul fiinţei noastre.
Avem o cale infinită şi bine orientată către o etapă nouă a fiinţelor vii, indiferent pe ce planetă veţuiesc.
 • RUGÂCIUNEA INIMII
 • IERTAREA
 • POSTUL SUFLETULUI
Trei căi importante pentru a ne trezi fiinţa indiferent spre ce ne vom îndrepta!
Sărbători în armonie vă doresc şi multă speranţă pentru pământul ăsta care ne acceptă încă, cu iubire şi protecţie!
Să ne fim din ce în ce mai aproape!


2 comentarii:

 1. SSărbători fericite și ție ! Extraordinar ai spus lucrurilor pe nume ! Ai sintetizat tot ceea ce trebuia spus.
  Să ne vedem cu bine în... noua lume ! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Ca va fi sau nu un sfarsit, o schimbare, un nou inceput ... ramane de trait.Ceea ce trebuie sa se intample, se va intampla oricum. Nu ne ramane decat sa mergem inainte cu sperante de mai bine si atat cat putem, sa incercam sa aducem mai multe bucurii in sufletele noastre si ale celor din jur. Sa gandim mai luminos si sa actionam in consecinta. Clipe frumoase va doresc tuturor alaturi de cei dragi, acum de sarbatori si in tot restul timpului! Ai grija de tine Mihaela, te imbratisez calduros si iti trimit cele mai bune ganduri!

  RăspundețiȘtergere