vineri, 23 martie 2012

POZE LANSARE "DIHOTOMIA GENULUI" IAŞI, 2012Mulţumiri Simonei Modreanu(Junimea) pentru frumoasa prezentare
Florina Hariga - recenzie
Carmen Ciobanu - grafică
Tibi R. - Design copertă
Sorin Pătrăşcanu - sculptură dihotomică
Andrei Bauer - recital folk
Lavinia Răileanu - Ansamblul "Coconiţe"
 şi
Publicului numeros care mi-a fost alături până la sfărşit!

Vă am în suflet pe toţi!

 Video lansarea va fi postată în curând pe blog şi facebook. Simona Modreanu (Dir. Junimea) 
şi Florina Hariga (MA Filosofie)
Designer-ul coperţii - Tib R.

9 comentarii:

 1. eşti superbă!:)
  iar cartea este un dar minunat pe care spiritul tău l-a dăruit celor iubitori de carte şi de adevăr...iar eu sunt mândră că am în biblioteca personală dar şi în cea de suflet,acest dar personal din partea ta...mult succes în continuare,multă sănătate, inspiratie, putere de creatie si tot binele şi frumosul din lume!
  te îmbrăţişez cu tot sufletul meu,cu mare drag:)
  p.s.şi nu în ultimul rând deşi nu ştiu cât de mult a însemnat nu doar pentru tine ,susţinerea scrierilor tale pe blogul meu,mulţumesc pt.că m-ai numit şi pe mine alături de cei care au pus suflet şi cu drag au prezentat această carte minunată.

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari, Celestine!
  Am admirat indelung pozele, trebuie ca a fost un eveniment reusit si ma bucur din inima pentru tine!

  RăspundețiȘtergere
 3. Pozele sunt minunate,la fel si tu esti minunata,precum si oamenii din jurul tau.Sunt mandra ca am cunoscut un om cu suflet mare si care daruieste cu multa dragoste multa liniste si armonie.

  RăspundețiȘtergere
 4. Gabriella@
  Am zambit si te-am cuprins cu drag in inima!
  Multa iubire si sanatate, sa ai un om bun langa tine mereu!
  Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 5. Un MUNTE de Om, simte-l, bucura-te de el, de frumusetea lui, urca, exploreaza-l iar daca ai cumva impresia ca ai ajuns sus... si ...este sub tine, IUBESTE-L! Daca nu? Ia-o la vale, uitandu-te in urma, peste umar sa vezi ce ai pierdut!
  Priveste de jos!
  Un brainstorming pozitiv ptr Spiritul si fizicul tau!
  dan cristea

  RăspundețiȘtergere
 6. Atunci cand am citit prima data cuvintle tale pe blog, aici, in casuta ta, m-au invaluit tablourile tesute fir cu fir de inima, intr-un tot plin de traire...am indraznit sa iti las cateva cuvinte fara sa sper ca imi vei raspunde mie, picatura de apa in oceanul asta mare de oameni mici dar nu ai idee cat de fericita am fost cand am descoperit in tine caldura pe care o trimit gandurile si vorbele tale! Esti un om special, Celi, Tata Bun NI te-a inzestrat cu iubire sa raspandesti in jurul tau iubire pentru ca sufletul tau frumos primeste darul asta de la insusi Cuvantul de Sus si de pretutindeni! Esti a noastra si iti multumim ca ne lasi sa ne bucuram, impreuna cu tine de Cuvant! Te imbratisez cu inima tacuta de cuvinte si deschisa spre bataile din adanc daruite neconditionat, tie! La mai multe scrieri Om dag si sper ca ti-ai umplut sufletul de frumos la sarbatoarea ta! Am fost acaolo cu lumina sufletului meu! Cu drag, mult drag, Mirela :)

  RăspundețiȘtergere
 7. măi da greu e să îţi lase omul o felicitare! blogger e şugubăţ şi e cu revenire.
  bravo! la cât mai multe! lasă lumina să îţi ghideze paşii către exact acele lucruri şi experienţe de care ai nevoie ca să ajungi sao FII.
  hugs

  RăspundețiȘtergere
 8. Am intrat sa mai iau o gura de fericire si de optimism de la tine...unde este o liniste superba iar muzica este minunata. Te imbratisez cu tot dragul.

  RăspundețiȘtergere
 9. Gabriela@
  Fericirea si optimisul e in tine, din tine le iei.
  Nu de la mine.
  Esti tare frumoasa si buna,
  Fii iubita!

  RăspundețiȘtergere