joi, 9 octombrie 2014

BABA VANGA SI PROFETIILE EI DESPRE ROMANIA SI ANUL 2014





1. Baba Vanga, previziune cutremurătoare 
pentru anul 2014


Atât Nostradamus, cât şi Vanga, clarvăzătoarea bulgaroaică ce a prezis tragedia de la 11 septembrie, dezastrul de la Cernobîl, căderea URSS sau moartea prinţesei Diana, au văzut că se va declanşa cel de-al al treilea război mondial.Potrivit mai multor articole apărute de-a lungul timpului în presă, şi Nostradamus ar fi prezis acelaşi lucru, în timp ce tehnologia Web-bot, care face predicţii pe baza informaţiei ce circulă pe net, indică de asemenea o mare conflagraţie în viitorul apropiat.
Clarvăzătoarea Vanga, pe numele ei adevărat Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a născut în 1911 şi a decedat pe 11 august 1996. Ea a devenit cunoscută după ce mai mult de 80% dintre predicţiile ei s-au adeverit. Baba Vanga a aflat că poate vedea viitorul încă de pe când era copil şi a descoperit o oaie din turma tatălui care dispăruse.
La 12 ani, a rămas fără vedere în urma unui accident. A fost trantită într-un lan de grâu de o furtună puternică iar localnicii au găsit-o cu genele acoperite de nisip.
La maturitate, Vanga a prezis unele dintre cele mai importante momente din istoria umanităţii: cel de-Al Doilea Război Mondial, căderea comunismului şi moartea lui Stalin.
Ce a prezis Baba Vanga:
Cel de-al treilea Război Mondial va începe în noiembrie 2010 şi se va încheia în luna octombrie 2014. Războiul va fi mai întâi mic apoi se vor folosi arme nucleare şi apoi arme chimice.
2011 - Animalele şi plantele din Emisfera Nordică vor dispărea din cauza armelor chimice şi biologice. Musulmanii vor ataca europenii rămaşi
2014 - Majoritatea oamenilor se vor îmbolnăvi de cancer
2016 - Europa va rămâne aproape nepopulată
2018 - China se va transforma în cea mai mare putere mondială
2023 - Orbita Pământului se va înclina
2033 - Calota polară se va topi
2043 - Musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi înfloritoare.
2066 - Americanii atacă Roma Islamică folosind arme meteorologice.
2076 - Va domni din nou comunismul pe Pământ.
Predicţiile Babei Vanga se întind până în anul 5079, când a prezis sfârşitul lumii.
În luna mai a anului 2008, casa clarvăzătoarei Vanga din oraşul Petrich, Bulgaria, a fost transformată în muzeu, scrie jurnalul.ro



2. Ultima previziune făcută de BABA VANGA
 ce se referă la România 






Predicţiile Babei Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, se întind până în anul 5079, când a prezis sfârşitul lumii. Până atunci, numeroase evenimente se vor produce pentru ca în cele din urma omenirea sa ajunga 

să comunice cu Dumnezeu, pentru ca mai apoi să dispară definitiv din acest univers.
Aceasta profetie despre România a fost inregistrata pe banda de magnetofon. Vanga i-a indicat Dianei (nepoata sa) sa dezvaluie aceasta profetie la data de 24 ianuarie 2005 si mesajul sa ajunga in Romania.
Vanga a spus: "Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor."

Textul predictiei este acesta:
"Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!
In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii.
 El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui."























 







3. Baba Vanga a dezvăluit reţeta SECRETĂ
 de vindecare 
pe care o foloseau ROMÂNII 


Istoricii si exegetii sunt, aproape unanim, de acord ca tracii, dar cu precadere geto-dacii cunosteau perfect arta vindecarii.
Descoperirile arheologice au scos la iveala, cateva statuete din lut, datand din secolul al IX-lea, inainte de Hristos, care infatisau barbati si femei, strabatute de meridiane energetice si intepaturi de ac, care se potrivesc 1:1 cu sistemul medicinii traditionale chineze, precum si sapte orificii situate in dreptul chakrelor atat de familiare in Asia.
Statuetele se gasesc la Muzeul National de Istorie a Romaniei, precum si la Muzeul Taranului Roman, si sunt cu adevarat surprinzatoare. Asa cum indienii denumesc traseele bioenergetice, proiectate de care Demiurg la suprafata corpului, nadi, iar chinezii, meridiane, in medicina noastra populare se numesc rauri, demonstrand foarte clar, ca stramosii nostrii, utilizau acupunctura.
Daca adugam si studiile care incearca sa demonstreze ca leaganul civilizatiei actuale este in Carpati si ca de aici a inceput migratia catre Asia, putem intelege de ce referirile la medicina energetica sunt mai vechi decat consemnarile ei in traditia hindusa sau chineza.
In acest sens, istoricul american William Schiller, in Unde s-a nascut istoria, scrie: ”Civilizatia s-a nascut acum 13-15 mii de ani, acolo unde traieste azi poporul roman, raspandindu-se, apoi, spre rasarit si apus”.

Si inca o ciudatenie…in regiunea indiana Bihar, atat de apropiata ca denumire cu al nostru Bihor, se vorbeste o limba foarte asemanatoare. Referitor, la toate acestea, ocultista Vanga, celebra bulgaroaica, care a uimit intreaga lume cu profetiile sale, spunea despre tratamentul tracilor ca ar contine ace din argila arsa si nu metalice, care se incingeau pe jar si erau infipte usor in locul in care se aduna sau lipsea energia vitala.
 See more at: http://www.obiectiv.info/nu-te-asteptai-la-asta-medicina-energetica-acupunctura-isi-are-originea-in-carpati_42022.html#sthash.AJJXfwvP.dpuf


4. Baba VANGA dezvăluie SURSA profeţiilor sale 
şi cine CONTROLEAZĂ lumea! 


Baba Vanga spunea că extratereştrii trăiesc pe Pământ de ani de zile şi că, cei pe care ea îi percepe, vin de pe a treia planetă dinspre Pământ, numită în limba lor Vamfim. Potrivit ei, în următorii 200 de ani, oamenii vor intra în contact cu fraţii lor spirituali din alte lumi.
Ce mărturisea în 1978 una din cele mai cunoscute prezicătoare din lume: „Îi văd cam de un an de zile. Sunt transparenţi. Ei apar aşa cum omul îşi vede chipul reflectat în apă. Sunt îmbrăcaţi în haine aidoma zalelor, care strălucesc precum solzii de peşte. Se pare că printre ei se află şi femei. Pletele lor se aseamănă cu algele şi sunt moi ca puful de gâscă, înconjurându-le capetele ca nişte aureole. Uneori, în partea din spate au ceva asemănător cu aripile.
Adesea când mă întorc în casa mea din Petrici, îi găsesc aşezaţi prin camere. Vorbesc cu ei. Câteodată, de la distanţă, încă înainte de a ajunge la poarta casei aud sunete lente şi tărăgănate, ceva ca o melodie, ca şi când un cor ar cânta psalmii.
Uneori, unul dintre ei mă prinde de mână şi mă duce în ţara lor. Pornim. Merg pe un pământ semănat cu stele, ca şi cum aş călca pe ele. Cei care mă însoţesc se deplasează cu repeziciune, de parcă ar sări. Pleacă şi se întorc. Pe pământul lor totul este foarte frumos. Aici este o natură atât de minunată încât, pur şi simplu, nu poate fi descrisă... însă nu ştiu de ce nicăieri nu văd case.
Aceste fiinţe sau veniţi, nu ştiu cum să-i numesc, sunt foarte severi. Când vorbesc, glasurile lor răsună ca ecoul. Uneori îmi aşează la urechi ceva asemănător căştilor. Acolo, pe pământul lor, totul este foarte bine organizat şi pe pământul lor se munceşte mult. Aceste fiinţe îmi spun că eu sunt cea mai directă legătură a lor cu pământul. Ei comunică cu foarte puţini oameni de pe planeta noastră. Ei ne controlează.
Nu îmi îngăduie să vorbesc despre ceea ce văd, despre ceea ce aud pe planeta lor. Câteodată unii dintre ei îmi spun: «Venim pentru un timp şi trebuie să ne întoarcem imediat. Nu cere prea mult de la noi şi nu ne întreba, pentru că ne este interzis să vorbim...
»Într-o zi am intrat în casă şi m-am aşezat în mijlocul holului, la parter, iar ei s-au rânduit în jurul meu. Erau cu toţii bărbaţi în vârstă, mai degrabă bătrâni, îmbrăcaţi în haine strălucitoare. Străluceau atât de puternic, încât holul părea scăldat în lumina soarelui. Mi-au spus: «Stai în picioare şi ascultă, iar noi îţi vom vorbi despre viitor. Nu te teme de nimic pentru că în faţa uşii tale este un paznic, un stâlp de fier». Mi-au mai spus că încă nu a venit vremea să vă spun tot ceea ce mi-au împărtăşit, dar pot să vă citez următoarele: «Lumea va suporta multe schimbări. Va urca şi va coborî. Şi echilibrul va apărea atunci când vom începe să vorbim cu oamenii!»”
Vanga n-a ştiut să spună mai exact cine sunt aceşti extratereştri şi de unde vin. Spunea doar că vin de pe a treia planetă de la Pământ şi că, probabil, respectă o anumită ierarhie, pentru că unii dintre ei vin mai rar: atunci când trebuie să comunice despre evenimente excepţionale sau când urmează să se petreacă mari catastrofe.
Atunci ea devine palidă, îşi pierde cunoştinţa şi începe să vorbească cu o voce care nu seamănă cu a sa. Este un glas mai puternic şi cu un timbru diferit. Cuvintele şi modul de a vorbi sunt şi ele diferite de cele folosite de Vanga în mod obişnuit. Este ca şi cum o conştiinţă străină o foloseşte drept canal pentru a comunica astfel evenimente majore care urmează să se petreacă în viaţa oamenilor.


5. Baba Vanga și profețiile sale TERIFIANTE.
 Cum a ajuns cea mai renumită prezicătoare din LUME 




Majoritatea predicţiilor sale s-au referit la vieţile private ale oamenilor însă a făcut şi preziceri referitoare la viaţa politică, şi toate acestea s-au adeverit, făcând-o cea mai celebra prezicatoare din lume.
Vanghelia Pandeva Dimitrova, poreclita Vanga, s-a nascut pe 31 ianuarie 1911, într-o zonă balcanică greu încercată de-a lungul timpului. Fetiţa a venit pe lume prematur însă a reuşit să-şi revină şi a crescut ca orice alt copil normal.
La vârsta de 11 ani, fetiţa a trecut printr-un moment dramatic, care i-a schimbat viaţa. O furtună de vânt puternic, iscată din senin, a luat-o pe sus şi a târât-o departe pe câmp. A fost găsită după multe căutări, cu ochii plini de praf şi de nisip. Nici o încercare de vindecare nu a avut succes, aşa că în scurt timp şi-a perdut vederea, notează jurnalul.ro.
Vindecatoarea
În anul 1925, Vanga a fost dusă în Serbia, la o casă pentru orbi, petrecandu-şi trei ani din viaţă învătând alfabetul Braille. Intoarsă acasă, doctorul a diagnosticat-o cu pelurezie şi i-a spus că va muri dacă nu se va îngriji, însă Vanga s-a îngrijit cu leacuri băbeşti şi şi-a revenit. Apoi a început să trateze şi alţi oameni, alegându-se cu porecla de ''Baba Vanga''. Acesta a fost primul ei dar, capacitatea de a vedea ce leacuri i se potrivesc unui bolnav şi de a inventa licori pe bază de plante.
Vizitată de rege
În anul 1941, Vanga s-a mutat în Petrici unde a prevazut intrarea Bulgariei în război. Vestea s-a dus departe şi la data de 8 aprilie 1942, însuşi regele Boris al III-lea al Bulgariei i-a făcut o vizită. Vanga l-a avertizat că Bulgaria nu trebuie să intre în al doilea război mondial, însă Bulgaria s-a alăturat armatei lui Hitler şi a fost aproape de a fi dezmembrată.
În timpul celui de-al doilea razboi mondial, Vanga şi-a dezvoltat capacitatea de a vedea unde sunt şi ce se întâmplă cu oamenii plecaţi pe front şi capacitatea de a intra în legatură cu spiritele lor. Înainte de a sosi veştile, ea anunţa cine a murit şi pe unde se aflau cei care nu trimiseseră veşti de mult timp.
Nepoata ei, Vanga Krassimira Stoianova, îşi aminteşte cum vorbea Baba Vanga cu morţii. "Mai întâi, simţea o arsură în vârful limbii. Apoi, nu mai era ea. Cât vorbea cu sufletele celor decedaţi, nu se mai putea vorbi cu ea. Nu era uşor. În jurul omului care venea pentru a contacta o persoană decedată roiau multe suflete ale morţilor din familia acestuia. Baba Vanga spunea că se simte ca o poartă pentru spirite. Când un spirit nu-i răspundea, nu insista, spunând că a urcat "mai sus" si nu trebuie rechemat". În plus, a început să prevadă şi rezultatul unor bătălii. Faima ei era atât de mare, încât oamenii care veneau să-i ceară ajutorul stăteau cu zilele în jurul casei, până le venea rândul să intre. A trebuit să-şi ia o alta casă, în Rupite, pentru a primi vizitatorii. Cei care i-au fost aproape spun că ea niciodata nu impovara omul care îi cerea ajutor cu veşti rele, dându-le tuturor speranţă. Însă, dupa ce oamenii pentru care prevedea boli grele sau moarte plecau, suferea cumplit, rugându-se la Dumnezeu să nu se împlinească viziunile sale. "Nu sunt niciodată sigură că ceea ce vad e adevarat", spunea Vanga. "Omul are legatura lui cu Dumnezeu, care poate să-i schimbe destinul!".
De-a lungul timpului, Vanga a fost vizitată şi de importanţi şefi de state, care i-au cerut sfaturi. S-a vehiculat, de-a lungul vremii, că printre cei care apelau la sfaturile ei s-ar fi numărat şi cuplul Ceauşescu.
În 1980, Vanga îi spunea Liudmilei Jivkova: "La schimbarea dintre ani, în august 1999 sau în anul 2000, Kursk va fi acoperit de apa şi întreaga lume va urmări întâmplarea". La vremea respectivă, s-a crezut că este vorba de oraşul Kursk şi lumea s-a panicat, dar în august 2000, submarinul nuclear Kursk a suferit un accident fatal, şi într-adevăr, întreaga lume a urmărit evenimentul tragic. O alta predicţie, notată de nepoata ei, spunea: "Oroare! Oroare! Frăţia americană va cadea în urma unui atac cu pasări de oţel. Lupii vor urla în tufiş ("bush") şi sânge nevinovat va curge". (1989) "Frăţia" americană a fost atacată la 11 septembrie 2001, în timpul preşedinţiei lui George W. Bush.
Înainte de a muri, la 11 august 1996, data pe care şi-a prevazut-o exact, se spune că ar fi transmis darul său asupra unei fetiţe oarbe din Franţa, care avea aproximativ vârsta când orbise ea, 10-11 ani. Apoi, s-a liniştit şi şi-a dictat ultimele dorinţe. Atât casa ei din Petrici, cât şi cea din Rupite, unde primea oamenii care îi cereau ajutor, urmau să devină muzeu, încredinţată fiind ca acolo se aflau energii pozitive, care puteau să lecuiască oamenii bolnavi. Casele au devenit muzeu, dar nu este permis nimănui să intre.

sâmbătă, 4 octombrie 2014

SUFLET DIN CHIBRIT



Poem de
 Celestine Mihaela


Cine te-a aprins la capete dospind lumii uitarea?
Cine ți-a umplut vestibulii încăpățânați cu zgomot?
De mine, de tine... 
Neîntorși pe o parte.
Cine s-a jucat cu țipătul din pântec?
Agățat de lobul urechii…



Sufletul  (a)prins rădăcina sub unghie.
Mi-a pătruns în piept îngerând amidal rostirile:
Facerii și nefacerii.
Cine ți-a plâns umezeala din palme?
Sânul neatins:
O cuspidă tremurândă sub buze.
Nu (vă) abdic între coapse,
Nu vă alunec în ochi, cu minciună!



în unghii și oase cervide,
Aleargă cu sufletu-n coast-aldehidă.
îmi spintecă trupul solistic din ceruri,
Precum girandola agățată de carne.
Aprins de cutie, chibritul din suflet
Se stinge-n copacul ucis peste trupu-mi.